хоопонопоно хоопонопоно„Ако печете палачинки и за осми път не се получава, хайде без тях! Печете камъни!”

Смята се, че на работа хората се срещат на принципа на случайността, но практикуващите Хоопонопоно знаят, че случайностите не са случайни.

Буквално преди дни, моя колежка беше осезаемо агресивна по мой адрес и отказваше да изпълнява поръчаната и работа, изразявайки всячески недоволството си. Какво ми оставаше да направя? На мен – практикуващата Хоопонопоно?

Отначало чистех с „Обичам те”, „Благодаря ти”. Времето минаваше, а палачинките както и преди не се получаваха smiley. Агресията и напрежението висяха във въздуха. Аз продължавах.

За подкрепа ми дойде ежедневното съобщение от „Алоха от Вдъхновение” със 100%-но попадение в ситуацията!!! Ставаше въпрос за това, как всеки човек ни е даден за Изчистване. Аз, вдъхновена продължих да „Пека своите камъни”.

Намерих си тефтер и написах, че нося 100% отговорност за изхода на ситуацията  с колежката и зададох въпроса „Какво се случва в мен, което я принуждава да говори с мен с такъв тон?”

Вече не зная след кой по ред „камък” – осми или десети, но всичко завърши добре и колежката в края на краищата ми поиска извинение за своята излишна емоционалност.

Чистейки се, аз постоянно държах в ума си примера на Хю Лен – „излекувал” душевно болни престъпници с тази практика, а при мен случаят явно е по-лек, отколкото при него! Трябваше да получа помощ и то не след 3 години, а по-раноsmiley

Даже и да не виждаме наяве желания резултат – трябва да продължаваме, продължаваме ИЗЧИСТВАНЕТО!

Мирът започва от мен!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.