Хоопонопоно подаръциНе е тайна, че този сайт се роди от блог. Историята на създаването съм описала в раздела „За нас”. Много читатели така и си останаха от предишния блог и се „преместиха” на сайта заедно с „Хоопонопоно Чудеса”. А той вече до момента навърши 2 години!

С много от читателите се установиха дружески отношения. Те разказват как прилагат  Хоопонопоно в своя живот и ние заедно се чистим. Най-ценното за мен е това, че се изчистват нашите връзки, даже и да не се фокусираме на това в момента. Не общуваме всеки ден, но отношенията ни продължават повече от  една година.

Интересно е това, че много от читателите ти никога не „виждаш на живо”, не знаеш как изглеждат, но виждаш душата, виждаш Вътрешното Дете на всеки. Приятно е, че нашите вътрешни „Деца” дружат помежду си.

Чудесата на читателите са и мои Чудеса. Защо? Защото изтрие ли се програма от вас – изтрива се и от мен! Така работи това заплетено Хоопонопоно!

И ето, буквално преди дни се случи още едно Чудо на един от постоянните читатели на сайта Марина. За своето Чудо тя разказва в статията „Раждане”. Марина сподели с нас, че преди 12 дена й се родила дъщеричка Диана. Искрени поздравления за мама и бебчо! Растете големи и здрави! Благодарим на Марина за постоянното изчистване и за това, че от толкова време е със сайта „Хоопонопоно Чудеса”, което само по себе си е Голямо Чудо.

А също така искам да поздравя с подобно събитие още един постоянен читател – себе си. И на мен преди 7 седмици ми се роди дъщеричка. Ето такива са нашите Хоопонопоно подаръци.

Още веднъж Поздравяваме и Благодарим на Създателя за нашите Слънчица!

Обичам те!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.