унихипилиДъщеря ми беше на година и половина и все още не можеше да ходи сама. И ако по-рано лекарите не виждаха нищо лошо в това, то сега изведнъж започнаха да охкат и ахкат при прегледите, а диагнозата, меко казано не беше радостна – енцефалопатия.

През това време аз вече познавах Хоопонопоно и практикувах така, както пишеше в книгата на Джо Витале „Абсолютна неограниченост”.

С помощта на Сайта „Хоопонопоно Чудеса”, аз се запознах с голямото семейство на практикуващите Хоопонопоно, което ми помогна в чистенето на деструктивните програми. Вътре в мен, в областта на сърцето ми растеше буца, чийто натиск усещах непрекъснато, очите ми бяха пълни със сълзи… От отдавна практикуващите знаех, че подобно състояние са преживяли много от тях в началото на практиката.

Скоро на Сайта се появи шанс за индивидуална консултация по проблема по имейл с Кекалике. И аз, без да се замисля нито минута се възползвах от този шанс. Оказа се, че Кекалике не просто консултират, а усилено чистят в момента на  преглеждане на ситуацията и описват видяното от тях. Най-главният ми проблем се оказа плачещото ми Унихипили, което се нуждаеше от любов и ласка. Именно в Унихипили се намират всички наши проблеми – спомени. И ако то не пуска програмите, то те няма как да си отидат.

И ето какво се случи по време на консултацията – преглед. Моето дете Унихипили се успокои. Аз никога няма да забравя тези първи моменти на неговата нежност и любов към мен! У мен за пръв път се появи желание да пиша на една жена, с която от много години бяхме в конфликт. В писмото си аз се разкаях за всичко, което беше се случило между нас и искрено я помолих за прошка. Отговорът дойде веднага и с Мир! А вечерта…!!! А вечерта на същия този ден моята дъщеря направи своите първи самостоятелни крачки!

Растящата буца в гърците ми се разтопи, тежестта в гърдите ми си отиде, а сълзите… Все още си поплаквах, но от радостните чувства, които преливаха от мен.

Със същата тази жена сме много близки приятелки и сега тя също практикува Хоопонопоно. А дъщеричката ми вече тича.

В моята история няма прави, няма виновни. Когато Мирът в моето семейство беше възстановен, Създателят ме хвана за ръката и деликатно ме насочи как да направя всичко правилно.

Аз вече не чакам чудеса, аз знам, че те винаги са с мен – в мен.

Мирът Започва от Мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *