говорятКак се запознах с Хоопонопоно

Статия на Алберт, 13 годишен

Всеки човек според своето развитие има свои предположения за устройството на света. При мен те бяха много и даже някои от тях останаха. Неотдавна мама ми разказа за Хоопонопоно. Аз дълго не можех за изговоря тази дума, но с времето се научих.

Методът ми хареса. С него ми е по-лесно да живея. Аз почти се научих да контролирам своя гняв и да не обръщам внимание на това, което ме нервира.

Когато аз разбрах, че това, което виждам е отражение на мен самия, светът наоколо се промени. Появиха се много приятели. А старите приятели започнаха да ме уважават повече.

Аз по-рано не толкова често казвах думи като „Благодаря” и „Обичам те”. Сега, когато ги казвам всеки път в нужния момент, става чудо. Например: един път аз закъснявах много за тренировка. По мои сметки аз трябваше да съм закъснял. Аз благодарих на автобуса и успях да стигна навреме за тренировката, макар до началото й да оставаха 3 минути, когато аз слязох от автобуса. Нима това не е чудо?

Харесва ми всичко, което става с мен, затова и занапред ще се занимавам със самоусъвършенстване, чистейки се с метода Хоопонопоно.

Благодарен съм на всеки, който е вложил макар и мъничко усилие за да помогне този метод да се разпространи по целия свят.

Само в подкастите „Практическо Хоопонопоно” реални хора споделят своята практика ден по ден в различни сфери на живота: Здраве, Духовност, Пари, Бизнес. Подкастите – не са теория, това е ежедневно изчистване, резултати и удивителни истории за това как работи Хоопонопоно. Всички подскасти са създадени и представени на сайта по благоволение на Създателя, чието присъствие се чувства във всеки аудиозапис. За това свидетелстват многобройните отзиви на читатели.

         

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.