Jun 17 2014

Доочистил се …!

доочищался

В радиошоуто „Моят собствен Хоопонопоно инструмент” аз поканих моят приятел Майкъл Брунок, който със своя пример на практика показа как работи Хоопонопоно  в действие.

Благодарение само на изчистването песните на Майкъл са попаднали в Холивуд. Но! С това чудото не приключва! Той е бил награден и от Италианската Кинематографична Академия за най-добра песен към филм буквално преди 3 седмици! Ето между другото клипа с награждаването на Майкъл. Отначало, както е обикновено обявяват имената на номинираните, а накрая го канят на сцената. Хм… не знаех, че той говори италиански :).

В имейла ми е писал, че всичко е благодарение на изчистването посредством Хоопонопоно. Не е мислил, не е гадал, не очаквал. В личен разговор той сподели че е знаел, че цялата церемония по награждаването за него е била шанс за изчистване. Причината за пребиваването му в залата била неговата работа над себе си. Още повече, по време на пребиваването си на сцената Майкъл е чистил своето Подсъзнание. Ето такова чудо!

Обичам те!

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%b4%d0%be%d0%be%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bb-%d1%81%d0%b5/

Leave a Reply

Your email address will not be published.