Sep 20 2013

Дългове и Дългови Ями

Дългови ЯмиОтвори ли се приказка за пари, то в нея винаги има място темата за дълговете. Какво става, когато някой ни е длъжен?

Човек като правило започва да се ядосва, да говори мислено или на глас негативи по отношение на въпросната персона. Възниква тиха, а може и бурна агресия. При това нямаш никакъв мир в душата!

Поставете се на мястото на парите. Бихте ли отишли при агресивен човек, който руши и помита всичко наоколо? Ами ако изведнъж удари? Появява се страх. Аз точно не бих отишла. Навярно и всеки от вас, читателите също не би се доближил до такъв човек и би се държал на прилично голяма дистанция.

Ето една от причините, поради която парите се стремят по-бързо да си тръгнат, отколкото да дойдат! Дълговете към вас и вашите дългове – това е програма, заседнала в нас!!! Не трябва да търсим виновни. Не трябва да се обвиняваме! Вие сте сътворени идеални. Единственото, което не е идеално – това е програмата, която владее и вас и мен.

Парите са също така живи както и вие. Те също говорят. За щастие в моя живот дойде Хо’опонопоно и аз започнах да ги виждам и чувам.

От моя опит при общуване с Парите мога да кажа едно – те са открити и беззащитни като малки деца. Както се държиш с тях и те така с теб.

Отначало, когато започнах да общувам с тях, те бяха много „тежки” на общуване. Дъъъъъъъъълго не ми отговаряха. А после постепенно се „размразиха”.

При мен и моето Вътрешно Дете имаме традиция да говорим думи на благодарност преди сън. Случва се понякога, като изброявам на ум благодарности, да забравя да назова Парите. Моето Унихипили бърза да ми напомни „Иииии на Парите също кажи Благодаря!”. „Аз и моето Унихипили ви Благодарим, Пари.”

Всичко, което е нужно да правите е да работите над себе си. Кой е казал, че материалното и духовното са различни и несъвместими неща?

Забелязах, че даже такова общуване в едно предложение „разкрива” Парите пред мен. Те искат да говорят с мен! Те искат да са ми приятели.

Не бихте ли искали и вие да имате такъв приятел?

Обичам те!

 

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%b5-%d0%b8-%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d1%8f%d0%bc%d0%b8/

3 comments

  • Toni Paskova on August 10, 2016 at 11:04 am
  • Reply

  OBICHAM TE .BLAGODARIA

  • Диана Иванова on August 16, 2017 at 8:33 pm
  • Reply

  Благодаря!
  Обичам те!

 1. Обичам те!Благодаря,Поемам 100% отговорност,Съжалявам,Обичам те!

Leave a Reply

Your email address will not be published.