Sep 20 2013

Жертва на Програма за Бедност

бедностЕто аз вече две седмици използвам един единствен инструмент, помагащ за дълбокото изчистване на финансови въпроси, бизнес и пари. Този инструмент ни бе даден на платен уебинар, където участваха хора, практикуващи Хоопонопоно около 40 години!

Стана очебийно това, че при мен изплуваха някакви дълбоки програми, проиграващи нещо страшно, за което аз даже не подозирах. Разбира се, аз не знам що са програми са това, но следя мислите си.

Имах усещането, че седя в едно кресло и гледам сцена, а на сцената тези същите мисли като „актьори” и „актриси” бягат насам натамsmiley.

И ето виждам един тлъст „актьор” (това е мисъл): Аз съм жертва. Аз съм жертва на това, че не ми стигат парите, жертва на това, че се оказва, че позволявам да ме обиждат, за това, че шефа не забелязва моята добра работа, че се провали договор и т.н.  

Странно, но ми се искаше да отбележа, че по принцип аз съм много доволна от живота. Изчистването с Хоопонопоно много ми помага и моите доходи растат.

Не, преди златото беше „заринато дълбоко”.

На съзнателно ниво аз разбирам, че именно тези същите програми стоят много дълбоко по моя път към откриването и приемането на още повече финансови средства. Ха! Виж ти какво откритие.

Ситуацията напомня айсберг. Такъв един малък айсберг на повърхността на океана, изглеждащ като неголямо ледено парче, а дълбоко под водата е огромният леден блок, простиращ се няколко километра.

Откъде идва това? От моите предци, роднини и семейство? От минал живот? Да допуснем, че идват и от предците, роднините, семейството, от минали животи – всичко едновременно. Но аз „знам”, че ако аз не се изчистя по повод на парите, всичко ще си остане по старому за всички. Тази същата програма я има и при моите деца, семейство, роднини, приятели, даже у читателите на блога! С други думи, у всички, които виждам, чувам, общувам лично или виртуално.

Мащабът на този айсберг е огромен! И нито правителството, нито политическия строй, нито икономическата кризата са виновни за това, че не стигат парите!

Парите няма да идват при мен само затова, че вътре в мене и всеки от нас живее програма и се проиграва отново и отново една и съща песен като развалена грамофонна плоча.

Въпросът стои ребром: кой ще чисти и ще поеме 100% отговорност за всичко, което е вътре в нас? Чуждият чичка, съсед или аз?

Обичам те!

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%b6%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82/

Leave a Reply

Your email address will not be published.