36Обикновено на семинара се подписва конфиденциална декларация за неразгласяване на информация, тъй като ако незнаещ човек използва инструмент неправилно, може да си навреди. Какво означава това, не зная… Но с последствията от своето поведение изобщо не искам да имам работа. Та това е програма. Да се потапям в мръсна локва… не… не искам. Моето разбиране за това е следното: че съществуват определени процедури преди  семинара – подготовка на залата и т.н., за да тече максимално изчистването. Нещо се изчиства от всеки присъстващ, след това се подава друга информация. Това е като да изчистиш мръсна чаша преди да налееш в нея вода за пиене. Отново това е моя теория.

И изобщо на Хо’опонопоно не се учи. Да предлагаш учебниците си на приятели и роднини може само тогава, когато почувстваш вдъхновение да го направиш! Не просто така. На мен в моята практика ми провървя – с когото и да споделих, всички останаха и го прилагат. Но отново така и не знаех, че е по-добре да не го правиш. Всеки живее. Всеки се учи.

Аз бях на семинар, но никъде не съм се подписвала. Освен това всички права  на IZI LCC са запазени. Не искам да си играя с такива неща. Всички инструменти използвам лично за себе си. Не аз трябва да уча другите на тях. Затова е необходимо да се отиде на семинар. Аз просто споделям практически опит. Споделям малка част от чудесата, които се случват в моя живот. Повярвайте, те са още много. Мога томове да напиша.

Изобщо има открити и закрити инструменти.

В този сайт аз прилагам куп всякакви хо’опонопоно инструменти. Дори и не е необходимо да знаете за тях. Те работят, даже ако се отвори сайта без да се чете. Вашето Вътрешно Дете знае какво да прави с него. Навярно затова много хора ми казват, че на сайта е спокойно и топло. И все пак, това не е моя работа, а на Бог.

Да, и Сайтът сам върши забележителна работа. Аз периодически говоря със Сайта. Той сам знае пред чии очи да попадне. А той попада пред очите на стотици хора на ден. Всички тези хора не са случайни. Значи така трябва. Значи с всички тези хора аз споделям обща програма. Представяте ли си колко много имам да чистя? И това е само чрез Сайта!

Благодаря на читателите на Сайта за работата над себе си. Всичко, което се изтрива от вас, се изтрива и от мен. Та нали ние сме едно единно цяло.

Обичам те!

2 thoughts on “Защо Не Трябва Да Споделяме Инструментите.

  1. Прекрасно, мисля, че бих искала да посетя подобен семинар …има ли налична информация за предстоящи събития …благодаря. Галя

    1. Мястото и времето на семинарите се определя след  много и прецизно изчистване и медитация. За 2013 г. графикът е вече определен. Декември месец ще бъдат обявени семинарите за 2014 г. Подробна информация може да се прочете тук: http://www.self-i-dentity-through-hooponopono.com/master-sith-schedule.htm. Тук са обявени оставащите до края на годината семинари. Това е официалната страница на IZI LLC – фондацията, основана от кахуна Морна Наламаку Симеона, създателката на метода „Идентичност чрез Хоопонопоно”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.