Идея!Навярно всеки човек поне веднъж в живата си се е замислял за това как да придобие свобода в живота си и да прави това, което иска. Например работата над себе си не винаги е лесна, но именно тези, които вътрешно знаят, че всичко ще се получи – достигат до самата свобода не само като общо понятие, но и от финансова гледна точка.

Представете си например следната картина: в страната има криза, ти тъкмо си се върнал от работа. Добре би било, ако харесваш работата си, но ако не е така? Тя става рутинна, която се нарича от „8 до 5”.

А сега си представете такава картина: в страната има криза, ти тъкмо си загубил работата си и не можеш да намериш друга… Тогава какво?

Спомням си думите на Джо Витале, авторът на същата тази книга, която хвърли светлина върху Хоопонопоно относно това как чрез  Хоопонопоно ние получаваме Вдъхновение и Идеи. А Идеите дошли по такъв начин могат да те направят Много, Много Богат.

Аз съм благодарна на себе си и на моето Вътрешно Дете за това, че аз вече трета година съм в Хоопонопоно. Изчиствайки се при мен дойде Идея, която ме разбуди и въодушеви за много „подвизи”. Не ме плашат трудностите, които срещам или мога да срещна, претворявайки в бъдеще моята Идея в живота. Аз просто реагирам по друг начин. Обичам тези прегради. Аз съм пълна с енергия и имам вътрешното усещане, че при мен всичко е забележително.

Но най-главното, аз разбирам, че мен ме движи любовта – любовта към делото. А това е съвършено друго ниво на осъзнаване. При това финансовата страна на нещата вече стои на втори план.

Хю Лен нееднократно говори за това, че трябва Любовта да се поставя на първо място ако искаш да правиш пари. А парите сами ще тръгнат към теб, защото тях също ги привлича Любовта.

При това, оглеждайки се назад, аз сега разбирам, че са ме тласкали към този път от дълго време. Само дето аз съм „спяла”, не разбирайки своя огромен потенциал.

Ето още една причина да продължа да се чистя!

POI

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.