Sep 20 2013

Изненади в Областта на Финансите

финанситеПрактикувайки Хоопонопоно много хора забелязват, че се случват най-неочаквани ситуации. Приятно е, когато такива неочакваности те навестяват във финансовата сфера.

Такова чудо се случи и при днешния Гост на Сайта ни Сергей. В неговия блог има интересна статия, в която той описва свои бележки във сферата на парите.

Хоопонопоно работи винаги и навсякъде, независимо дали вярвате в това или не, скептичен ли сте в това или позитивен. Най-важното е да продължавате.

Ето какво ми сподели Сергей:

„Запознах се с Хоoпонопоно от книгата на Джо Витале. Тя тогава ми направи голямо впечатление. Струваше ми се, че е точно това, което търсех. Вярно, че след месец или месец и половина изоставих заниманията по Хоопонопоно, тъй като очаквах „чудеса” като описаните в книгата. И започнах да практикувам отново след половин година, случайно натъквайки се на вашия блог. До този момент аз практикувам от 7-8 месеца.

Най-неочаквано и много приятно беше това, че аз с помощта на Хоопонопоно аз успях да изчистя без напрежение своите вътрешни съмнения. А също и това, че с помощта на Хо’опонопоно аз успявам да се доверя на Вселената относно изпълнението на моите желания във вид, който тя смята за подходящ. При това, аз съм уверен, че това ще е най-доброто за мен.

Аз много „Хонопоних” с парите и затова, едно от най-неочакваните чудеса беше увеличението на доходите ми, при това от съвсем неочакван източник. Но искам да отбележа, че в Хо’опонопоно всичко се случва много меко, гладко и постепенно, че чак е трудно да го назовеш чудо. Чудо е, когато нещо се случва изведнъж, неочаквано.

Чистя се или „хонопоня” обикновено когато пътувам в обществения транспорт. И преди сън. Засега освен четирите фрази никой друг от инструментите на Хо’опонопоно не използвам. Да, освен това зная и тази „слънчева” вода от тъмносин съд.

Бих искал да пожелая на читателите на блога повече да обичат (себе си, околните, света) и повече да се радват на живота!”

Благодаря, Сергей!

 

Обичам те!

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%b8%d0%b7%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d0%b8-%d0%b2-%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%b8%d1%82%d0%b5/

1 comment

  1. Вече доста "изненади" в областта на финансите се случват. Но как да е изненада или чудо, като ние работим за това с вяра, надежда и Любов. Както казва Джо Витале: Очаквайте чудеса! Обичам те!

Leave a Reply

Your email address will not be published.