Изчистване на ПаритеПарите носят в паметта си енергийния отпечатък на всеки, който е имал какъвто и да е контакт с тях от самото съществуване на този свят.

Ние, хората сме заседнали в програмите и не можем да си помогнем да излезем от там. Мислим за парите като за нещо различно и чуждо. Ние даже слагаме клеймо на хората, имащи пари!

„Но, разбира се, той е богат и може да си го позволи” – говорят много хора със злобно подигравателна ирония. „Ненаситник, все граби и граби” – коментират други. „Аз нямам пари” – оплакват се или гордо твърдят трети.

Всичко това говорите не вие, всичко това говорят програмите.

А напразно. Да мислим позитивно. Тези, които печелят, строят домовете, в които живеем, параходите (правят внос, износ), колите с които пътуваме, вземат участие в благотворителни акции помагат на същите тези „нямащи”.

Бързам да кажа, че думата „нямащ” е не само просто дума, а това е болест, също толкова коварна както простудният грип. Това в природата не съществува! Това е ненормално явление, говорещо за дисбаланс в живота на човека.

За щастие има Хоопонопоно, което като практикуваш, „нямането” може да се изтрие. Знаейки тази рецепта, няма да бъде правилно да подтиквам някого да практикува. Човек е длъжен да стигне до това сам.

В настоящия момент аз участвам в платени уебинари, посветени на най-различни теми. Две от темите бяха посветени на парите. Интересно е да се наблюдава – там всички участници могат да бъдат видени по уебкамера – как хора, практикуващи Хо’опнопоно вече 19-20 години говорят за парите. Това са хора с най-различни професии, просто те се отличават от останалите по това, че прилагат Хо’опонопоно за изчистване на парите.

Много от участниците „виждат” и „чуват” и тук на вебинара е възможно да се получи един или друг инструмент. Тези инструменти тук и се „проверяват”. Как? С изчистване – чуваш инструмент за една или друга ситуация с парите.

Инструментите са предназначени само за участниците на вебинара или за индивидуално ползване. На семинара се дават само основната база инструменти, които са отправна точка в развитието. Те са получени при очистване и медитация.

Знам, че за мнозина говоря на древнокитайски език. Но си струва да се опиташ да продължиш с Хоопонопоно в своя живот и всичко ще се нареди по местата си относно разбирането на този процес. Тръгват си много въпроси. По-правилно е да се каже – не, че си отиват, а че пред човека без да препира, по естествен начин се разкрива смисъла на различни събития и процеси, които ние така обичаме да „обмисляме”.

Присъединете се към моето изчистване на парите в себе си, в своето подсъзнание. Те умеят да говорят и обезателно ще ви отговорят с взаимност.

Живейте богато!

Обичам те!

2 thoughts on “Изчистване на Парите от Болести

  1. Живея в непрекъснат страх и притеснения ! Никаква подкрепа от съпруга ми непрекъснато дразги , кавги така вече 21 години!!! С депресия съм и пия хапчета! Сина ми е с диабет! По време на брака ми намирах всевъзможни амулети конци косми и други написани неща в дома си ! Винаги съм уморена и без желание! Ще се радвам много ако ми помогнете!!!! БЛАГОДАРЯ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.