инструментВ Хоопонопоно практиката има изобилие от инструменти за изчистване. Някои инструменти са закрити, с тях сe запознаваш на семинарите на ИЗИ ЛЛС. Но има и открити, при това са вкусни и полезни.
 
На сайта „Хоопонопоно Чудеса” има много практически насоки относно ползването на инструмента 
Синя Слънчева Вода – има упътване как да я приготвяш и използваш без ограничения в ежедневието си.
 
Днес аз искам да споделя моя опит за това как работи този Инструмент Чудо.
 
В бара, където работех по-рано, идваха най-различни хора. Сред тях имаше и такива, които буквално от прага ми „напомняха” за стопроцентовата ми отговорност и за моите безкрайно проиграващи се спомени. Това бяха раздразнение, обиди, алкохолна зависимост и още много от всичко, което е нужно да поправя в себе си.
 
Всичко започна с моята 
Красавица Синя Бутилка. Наш постоянен гост (да го назова Йорк) се поинтересува що за бутилка е това и защо в нея има вода :).
 
В този ден ние дълго говорихме и Йорк сподели с мен не съвсем радостни истории от своя живот. Почерпих го със Синя Слънчева Вода и му разказах за чудотворната й сила. Също така му споменах и за метода Хоопонопоно, за забележителната книга „Абсолютна неограниченост”, за Хю Лен и невероятното изцеление на болните в клиниката на Хаваите.
 
Морна Наламаку Симеона казвала: „Светът е отражение на това, което се случва вътре в нас…” Ако Йорк споделя с мен своите проблеми, значи грешките са в мен и аз мога да се освободя, осъзнавайки своята сто процентова отговорност.
 
След време започнаха да се случват невероятни неща. Йорк сподели, че е взел решение да се освободи от алкохолна зависимост, та нали неговият живот е в неговите ръце и само той решава дали той да е щастлив или нерадостен. Струваше се да се види с какъв възторг говореше, че вече редовно употребява Синя Слънчева Вода вместо алкохол.
 
Благодаря ти Йорк, че ми даде шанс да се изчистя. Благодаря на Създателя за Изчистването и Любовта!
 
Обичам те!
 
POI

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.