Хю ЛенЧовек – Легенда. Джо Витале е написал книгата „Абсолютна неограниченост” ("Zero Limits" – в оригинал), в която описва историята на психотерапевта, работещ в Хавайската Болница за душевно болни престъпници. Без да провежда никакви психотерапевтични срещи с болните, Ихалеакала Хю Лен успява да „изцели” всички с помощта на Хоопонопоно. Той казва, че не е правил нищо, освен да работи над себе си. Всичко останало е направил Създателят.

Колко е практикувал Хоопонопоно преди да започне работа в Хавайската Болница? Една година.

Неговото запознанство с Хоопонопоно е започнало съвсем не гладко.

Дъщеря му се родела със заболяване на кожата, което е съпроводено с кървави рани и болки по цялото тяло. Нищо от това, което могат да направят лекарите не помагало.

Минали няколко години. В един прекрасен ден се случило нещо неочаквано – колата на Хю Лен, който бил с децата си, изведнъж сама се обърнала и го повела  в неизвестна посока,  отвеждайки го до вратата на дома, в който живеела Морна Наламаку Симеона.

Морна не била изненадана  от пристигането им, погледнала детето и без да обръща внимание на присъстващите в стаята Хю Лен и децата, затворила очи и започнала нещо да мърмори, а после съвсем млъкнала. Никой не и пречел, макар  децата с недоумение да поглеждали баща си, а той децата си. Всички били в шок от поведението  на „странната” жена.

Накрая жената отворила очи и казала: „ Готово, благодаря, можете да си ходите.”

След месец многогодишните страдания на детето приключили. От кървавите рани и болката не останала и следа.

Ихалеакала бил удивен от подобно чудо.  Решил по-дълго време да прекарва с тази „странна” жена и да узнае какво точно е приложила. Съзнанието на психотерапевт и психолог изисквало обяснение.

Отивайки на своя първи семинар, той бил поразен от „глупавата и непонятна” информация, когато Морна говорела за духове, разговори с предмети и прочие спиритическа информация. Още през първата почивка той си отишъл у дома. И така продължило 5-6 пъти. Хю Лен, по-точно неговото Съзнание никак не му давало да разбере за какво говори Морна.

Как е останал в Хоопонопоно? На това той отговорил: „Някой добре се е изчистил, затова съм тук”.

Хю Лен е провеждал семинари по целия свят в течение на много години. На този етап той е в пенсия, продължава да учи на Хоопонопоно, но вече рядко. Невероятен  късмет е да попаднеш на семинар при него.

One thought on “Ихалеакала Хю Лен

  1. Има ли някаква възможност да се обадя на този лечител. Имам близък млад човек с наркотична зависимост. Обичам го и искам да му помогна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *