«

»

Feb 21 2017

Print this Post

Какво е МsKr?

МsKr е абревиатура – съкращение на имената на Морна Симеона и Камайли Рафаилович. Кои са те?

Морна е лечителка (кахуна лапаау – лекувала е с билки и масаж ломи-ломи), потомствена кахуна. Майка и също е била всепризната лечителка. Морна има способността да вижда и чува финия, невидим свят от своето рождение.

Морна е осъвременила хавайската практика Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно до степен, в която може да я практикува всеки желаещ, без да се нуждае от никакви посредници – лечители, шамани, кахуни, коучи и прочие. Тя казва: „Всеки може да лекува сам живота си. Всеки човек може да е кахуна.” Морна е изнасяла не веднъж лекции по Хоопонопоно и в ООН. За своя принос за духовното развитие на човечеството приживе е определена от хавайския щатски парламент като живо съкровище от щата Хавай през 1983 година.

Камайли Рафаилович е президент на IZI LLC – организацията, която обучава на „Самопознание на Аз чрез Хоопонопоно” по целия свят. Практикува Хоопонопоно вече повече от 44 години.    На 19 годишна възраст Камайли се запознава с Морна и се учи от нея на Хоопонопоно, на лечебния хавайсия масаж ломи-ломи, на това какви билки в какви пропорции да събере в лечебните си и изчистващи чайове. Камайли е ясно виждаща и чуваща като Морна.

Доктор Ихалеакала Хю Лен е почетен  председател  IZI LLC, бивш преподавател, също има дарбата  да вижда и чува финия свят. Обиколил света, обучавайки хората на това – как се прави хоопонопоно. За съжаление от 2012 година не преподава. Решил е да посвети остатъка от живота си единствено и само на чистенето. До него всеки ден пристигат списъци с имената на регистрираните участници на семинарите от всички краища на света и той се чисти с всеки един участник. Единствените мероприятия, в които се включва на живо са онлайн МsKr беседите.

През 2007 г. Ихалеакала и Камайли започват да провеждат онлайн беседи – наричат ги МSKr беседи по „Самопознание на Аз чрез Хоопонопоно”.

Понякога канят и гости, често това са Мери Кьолер, мастер координатор и „дясна ръка” на Хю Лен, Хокопана Вебер – жената, на която Морна възлага да пренесе на „голямата земя” познанието за Хоопонопоно, Момилани Рамструм – ясно виждаща и чуваща като Морна, доктор по музика и също преподавател – по музика и по хоопонопоно. Тя води обучението ни на Семинар ІІ в Уфа през 2017 г. И още куп интересни личности, практикуващи хавайската практика от десетки години, от които много, много неща могат да бъдат чути и научени.

По време на предаванията тече мощно изчистване. Освен това, Ихалеакала и Камайли споделят инструментите, които виждат по време на предаването и са свързани с конкретната тема. Често това са инструменти, които се появяват в момента и не се дават даже на семинарите. Понеже съм присъствала на живо на такова предаване – знам, че Хю Лен винаги пита Камайли, дали вижда същото нещо. Оглеждат, сверяват и споделят със слушателите, това което виждат и обясняват как и кога може да се използва този инструмент. Аз получих личен изчистващ инструмент по време на такава беседа.

Постепенно в Хоопонопоно Магазина ще се появяват преведени на български език беседи в аудио и видео формат. За мен лично са много ценни и знам, че хората, които вече са ги слушали ще потвърдят това и за себе си. Те са празник за душата на всеки хонопонец!

Желая на всички и пълноценно ползотворно изчистване с МsKr беседите!

Мирът на моя Аз!

Share to Google Buzz
Share to Google Plus

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%b5-%d0%bcskr/

5 comments

Skip to comment form

 1. Красимира Семова

  Благодаря:)))

 2. Наталья POI

  Благодарю тебя, Мераль, за чудесную информацию! Я люблю МсКр беседы, они очень помогают мне в моем ежедневном очищении и настраивают на практикованние Хо'опонопоно каждое мгновение моей жизни! Хью Лен, Камайли, Мери, Момилами, Хокопана и другие участники передач словно добрые друзья приходят ко мне в гости и рассказывают вновь и вновь о том, что все во мне, и значит чистить это мне. И я могу все исправить, очистить и отпустить. И в меня всегда такое ощущение, что и мой дом, и все идентификации в нем тоже участвуют в этом Хо'опонопоно процессе, поддерживая мое очищение! Я очень благодарна за инструменты, которые всплывают во время передач, использование их помогает преодолевать все подводные "камни- программы", которые встают на моем жизненном пути! МсКр беседы- это золотой фонд Хо'опонопоно практики! Я признательна всем идентификациям, которые вовлечены в Хо'опонопоно процесс! Я люблю вас!

 3. Невяна

  Благодаря!

 4. Галина

  ДОРОГАЯ МЕРАЛЬ БЛАГОДАРЮ! 

  ДЛЯ МЕНЯ МСКР БЕСЕДЫ – ЭТО НЕ ТОЛЬКО ВОЗМОЖНОСТЬ ПОЛУЧИТЬ НОВЫЙ ИНСТРУМЕНТ И ИНФОРМАЦИЮ ОБ ОЧИЩЕНИИ, НО И СВОЕГО РОДА ПАЛОМНИЧЕСТВО – ПРИКОСНОВЕНИЕ И ОБЩЕНИЕ С ЛЮДЬМИ, КОТОРЫЕ УЖЕ ТАК ДОЛГО В ОЧИЩЕНИИ ! КАЖДАЯ ТАКАЯ ВСТРЕЧА – ЭТО МИНИСЕМИНАР!

 5. Куралай

  Алоха, дорогая Мераль! Благодарю! МсКр беседы с практиками хооопонопоно с многолетним стажем, это Чудо! Каждое прослушивание беседы, это для меня тоже не только получение новых инструментов, но и огромная возможность для очищения! Получаю огромную радость внутри, это мой внутренний ребенок так реагирует и радуется! Получаю больше возможности и Вдохновения не останавливаться и очищаться дальше и больше! С каждым годом такое ощущение, что всех практиков бесед знаешь как родных и близких людей, наставников, опыт которых хочется перенимать больше и больше! И всегда наступает состояние внутреннего покоя, который так необходим! Я люблю МсКр беседы! Я люблю тебя Мераль! Я благодарю!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services