Print this Page

Кекалике

КекаликеАлоха!

Казвам се Кекалике. Аз съм автор и душа на сайта „Хоопонопоно Чудеса”. Това е моят дом, който стана дом и за дружния екип „Хоопонопоно Чудеса”, а също така и за хиляди Хоопонопоно практици.

Запознанството ми с Хоопонопоно започна с интервюто на Джо Витале, където той разказваше за своята непубликувана още книга "Zero Limits" („Абсолютна неограниченост”). Историята за странния Доктор Хю Лен ми се стори много близка и позната. Още преди да дочета книгата, аз започнах да прилагам Хоопонопоно инструментите и веднага почувствах, че нещо става. Този път не беше просто поредната позитивна методика, а окончателен способ за решаване на всички мои проблеми. Имах усещането, че сякаш най-накрая успях да събера целия пъзел в една картина.

Независимо от това, че Хоопонопоно съвсем не е за резултатите, в живота ми се случиха много чудеса и продължават всеки ден. Най-яркото чудо се оказа осъзнаването на това, че всичко наоколо е живо и че Създателят е навсякъде. Когато говориш с всичко наоколо, то всичко около теб ти отговаря.

Един път аз чух: „Води блог”. „Блог? Какъв Блог?” – аз недоумявах и оставих това послание без внимание. Идеята не отстъпи. В резултат  се получи блогът „Хоопонопоно Чудеса  ”, където аз за пръв път в рускоезичното интернет пространство започнах да споделям прилагането на Хоопонопоно практиката в ежедневния живот. В своите писма читателите на блога, говореха как простите житейски истории са ги вдъхновили да продължат да практикуват това удивително хавайско изкуство. А това е най-голямата награда!

Впоследствие блогът „Хоопонопоно Чудеса” прерасна в сайт Чудеса Хоопонопоно”, където аз в здрав тандем с автори, а също така и с участието на Хоопонопоно Практиците от цял свят поддържам постоянното изчистване от деструктивни програми.

На сегашния етап, сайтът „Хоопонопоно Чудеса  ” стана дом за няколко хиляди практици. Радостни сме да ви приветстваме на страниците на сайта всеки ден! Благодарим за доверието и предаността!

Благодаря на всички, надникнали в сайта!

I love you! Peace of I.

Facebook:  https://www.facebook.com/GulyaKekaulikePolikoff

ВКонтакте: http://vk.com/id313766276

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%ba%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b5/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services