«

»

Jul 22 2014

Print this Post

Ключът Е В Нас

Ключът

Болестта и неудачите са нещо, коeто създаваме сами вътре в себе си – с нашите обиди, гняв, възмущение, отричане,осъждане, начин на мислене… И чакаме някой друг отвън да дойде и го отреже, да ни закърпи, да ни излекува – предаваме отговорността на доктор, хирург, на някой гуру, на някой или нещо друго извън нас.

Чакаме да ни изпишат лекарства, да ги внасяме в тялото си и да наместим нещата отвътре – нещо като да  форматираме  компютъра, забравяйки най, най-важното нещо! За всичко, всичко, всичко, което мислиш, правиш, казваш си отговорен единствено и само ти. И престани да бръснеш огледалото – прибери ръката, насочи я към себе си.

И много често чувам да се говори: Аз нищо лошо никому не съм сторил в този живот. Все гледам да помагам, да давам, а толкова беди ми се случиха, толкова мизерно живея, толкова съм болен… списъка може да го допълните и вие.

Болестта може да е дошла при нас и като стара наследена  програма – от нашите предци – от техния мироглед и начин на живот. А може именно твоето поведение в твой минал живот да е оставило този отпечатък. Това не е важно. Важно е това, че съществува  моментът, когато  тук и сега можем да започнем поправянето – да правим Хоопонопоно.

Хоопонопоно е дошло  при нас, за да ни даде шанс да поправим грешката. С него може да поправим всички грешки. Как ли? Избавете се от мисълта, спрете да мислите колко сте нещастни, неудачни, самотни.  Намерете занимание за съзнанието си, включете  Хоопонопоно инструмент – например:  „Обичам те, обичам те, обичам те. Благодаря, благодаря, благодаря. Синя слънчева вода, синя слънчева вода, синя слънчева вода.”

Всеки познат ви инструмент чисти, стига да го използвате. Как ли? Като просто си го повтаряте – на глас или на ум, все по същия мощен начин работи.

Ако искате да стигнете до вашата свобода от всички токсични спомени и програми, то вие имате всичко необходимо за вашето пътуване. Само в нас самите се намира ключът за машината – Хоопонопоно. Само ние  можем да активираме горивото в двигателя – да започнем да прилагаме Хоопонопоно инструментите. Просто си направите труда да натиснете педала,  и да потеглите.

Изборът е ваш.

Мирът започва от мен

Share to Google Buzz
Share to Google Plus

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d1%8a%d1%82-%d0%b5-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d0%b2%d0%b0%d1%81/

1 comment

  1. Димитър

    Как звучат четирите фрази на хавайски с български букви?

    Благодаря! Обичам те!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services