28Ние сме хора – човеци. Имаме цели. Имаме желания.

Между желанията съществуват Много силни желания и при тяхното неосъществяване възниква какво? – Злоба. Главна съставка на всичко това е очакването. Чистя, чистя, а резултат все няма.

Та защо ни се струва, че резултат няма? Да, да, „струва ни се, че резултати няма.” Ние възприемаме само със Съзнанието, а то както е известно, много малко „вижда”. Всички останали процеси се случват в Подсъзнанието.

Да, на нас човеците разбира се ни се иска да видим резултата още „вчера”. Ние виждаме това с нашето Съзнание и изобщо не виждаме това, което се случва в нашия фокус.

Какво виждаме в нашия фокус? Искам пари, искам кола, искам работа… И защо ли никой не иска мир в душата, спокойствие или нещо още по-яко – да си в тандем с Бог.

Ние мислим толкова на дребно, че се фокусираме абсолютно не на това, което е главно в живота – Любов, Мир.

Когато човек се пренесе в другото измерение нима може да отнесе със себе си готиния си мерцедес? А милионите по сметките? Всичко, което остава с него – това е неговото състояние.

А защо тогава ние продължаваме да се въртим в същия кръг, където ни се „струва”, че НИЕ ТОЧНО ЗНАЕМ как трябва да бъде. Защо на най-почетното място поставяме Парите, а не Бог?

Разбира се, някой може да каже – аз имам деца, нямам с какво да ги нахраня… Нашето съзнание мисли, че поставят ли парите на първо място и ще могат да се измъкнат от дълговете и проблемите с парите.

Преподавателите по Хо’опонопоно поставят на първо място Бога, Любовта. Какво се случва? Парите сами ви намират, дълговете някак си  от само себе си се разсейват. Започват да ви търсят за работа, ако нямате работа.

Красиво и розово звучи, но е така… за това свидетелстват разказите за финансовите чудеса на нашите читатели.

Не разрешавайте на съзнанието да „знае" всичко за вас. Оставете Създателя да направи това. А ако не ви харесва – вървете и правете това, което вие знаете и вече умеете – боледувайте заради програмите, обвинявайте другите или чакайте някой да закърпи всички пробойни във вашия живот, създадени от вас самите.

One thought on “Когато Вече Не Ти Е По Силите

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.