Кой ИнструментСъществуват достатъчно количество хоопонопоно инструменти. Тези инструменти се дават на семинара. И така как от толкова изобилие да избереш тези, които работят за теб?

Хю Лен и Мери Кьолер казват, че най-добрият инструмент е този, който е получен непосредствено от Висшия Разум. Трябва да питаме. Ако не чуеш веднага отговор, то продължавай да чистиш и питаш.

Неотдавна много ми провървя. Най-накрая чух своя инструмент!!! Както обикновено зададох въпрос (често го правя, мъча Вселената) и изведнъж много ясно чух отговора. Мннного ясно. Отначало не го възприех съвсем (програма за неверие), а после започнах да го прилагам.

В първия си разказ, аз вече писах, че чувствам негативната енергия като буца в средата на гръдния си кош. Неприятно е усещането, НО! Тогава не знаех, че това ще бъде моят „дар-радар”. Неприятното усещане, което ми създават тези „буци”, всичко на всичко ми показват колко е „сериозен” проблема, от който се чистя. Не мога точно да кажа защо всичко това е в мен, но от висотата на моя „интелект” мисля така. Понякога усещанията са много силни, а понякога нищо не чувствам.

Когато започнах да произнасям този нов инструмент, аз усетих, че моята „неприятна буца” се размърда, тялото ми се отпусна и носът ми протече като след горещ чай в студа. Буцата започна да се топи.

И си мисля, че трябваше по-рано да питам Създателя! По-бързо бих го пуснала. Но виждате ли, всичко с времето си. А аз пък се „убедих”, че това е моят роден инструмент и него също го обичам.

Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *