Колко Често Да ХонопонимПоздравявам всички с настъпващата Нова Година, с Католическото и Православно Рождество!

В много практики има упражнения и медитации, които е нужно да се правят по няколко пъти на ден по 10 минути. Как стоят нещата с Хоопонопоно?

Независимо, че методиката е проста е нужно да я правиш на всяко вдишване. И  ако не е пресилено да се каже – колкото може по-често, особено в пристъпите на негативни емоции.

Защо?

Както винаги ще дам пример.  Аз хоопонопонирам през целия ми спящ и неспящ живот. И денем и нощем. Разбира се, че не  всички хора са чувствителни като мен. Аз чувствам Хоопонопоно физически. Ако се „надига” нещо голямо у мен, то се поява като „горещ камък” в гърдите, който е мнооооооого тежък и ако аз не хонопонирам той ме усуква. Не е приятно, но е търпимо.

Тези празници ми „подариха” такъв „камък”. Болеше ме до  просълзяване. Причината ми е неизвестна защо ми е така зле. Продължавах да хоопонопонирам.

В същото време в другия край на земното кълбо моята сестра се е преобърнала с мотоциклет. Момчето е потрошено, готвят го за операция. А сестра ми се отървала с куцане. Благодаря ти, Господи!

Ето помислете за това. Ами ако не бях се чистила? Кой знае как тя би се приземила.

Първите дни на новата година ми донесоха температура 40 градуса. Затова пък „парещите” усещания изчезнаха. Дали има връзка? Не зная. Знам, че винаги е за добро, независимо какво се случва.

Желая ви Мир, Мир и Мир!

Обичам те!

One thought on “Колко Често Да Хонопоним?

  1. Здравей те. Обичам ви. Имам един въпрос. Защо в магазина цените не са в лева?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.