Sep 27 2013

Колко Често Да Хонопоним?

Колко Често Да ХонопонимПоздравявам всички с настъпващата Нова Година, с Католическото и Православно Рождество!

В много практики има упражнения и медитации, които е нужно да се правят по няколко пъти на ден по 10 минути. Как стоят нещата с Хоопонопоно?

Независимо, че методиката е проста е нужно да я правиш на всяко вдишване. И  ако не е пресилено да се каже – колкото може по-често, особено в пристъпите на негативни емоции.

Защо?

Както винаги ще дам пример.  Аз хоопонопонирам през целия ми спящ и неспящ живот. И денем и нощем. Разбира се, че не  всички хора са чувствителни като мен. Аз чувствам Хоопонопоно физически. Ако се „надига” нещо голямо у мен, то се поява като „горещ камък” в гърдите, който е мнооооооого тежък и ако аз не хонопонирам той ме усуква. Не е приятно, но е търпимо.

Тези празници ми „подариха” такъв „камък”. Болеше ме до  просълзяване. Причината ми е неизвестна защо ми е така зле. Продължавах да хоопонопонирам.

В същото време в другия край на земното кълбо моята сестра се е преобърнала с мотоциклет. Момчето е потрошено, готвят го за операция. А сестра ми се отървала с куцане. Благодаря ти, Господи!

Ето помислете за това. Ами ако не бях се чистила? Кой знае как тя би се приземила.

Първите дни на новата година ми донесоха температура 40 градуса. Затова пък „парещите” усещания изчезнаха. Дали има връзка? Не зная. Знам, че винаги е за добро, независимо какво се случва.

Желая ви Мир, Мир и Мир!

Обичам те!

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d1%87%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%be-%d0%b4%d0%b0-%d1%85%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b8%d0%bc/

1 comment

    • Недялка Иларионова on July 30, 2016 at 3:07 pm
    • Reply

    Здравей те. Обичам ви. Имам един въпрос. Защо в магазина цените не са в лева?

Leave a Reply

Your email address will not be published.