хоопонопоноЯмайка е странен и прекрасен остров. Когато си свободен от работа (даже за няколко дена), всичко което ти остава да направиш там е да се припичаш на слънце, да се къпеш в морето, басейна или джакузито, да посещаваш обедите и вечерите в ресторанта и това е всичко…  По време на такъв отпуск действително можеш да отпуснеш и тялото и ума… Забелязах, че в главата ми нямаше никаква мисъл, съзерцавах единствено красотата на тропическата природа и благодарях на Бог за неговото творение.

Забележително, в такива моменти съвсем не ти се иска да повтаряш никакви фрази, нищо, просто ти се иска да се изключиш отвсякъде. Не е така просто да се концентрираш. Но в този период от моя живот ми помогна моето Вътрешно Дете, което e „свикнало” заедно с мен да използва различни инструменти от Хоопонопоно.

Усещах мислите си „на заден план”. Там течеше поток от Хоопонопоно инструменти, които се повтаряха отново и отново. Беше като да включиш аудио предаване и да слушаш как някой нещо говори.

Беше приятно, че Вътрешното ми дете сега се грижи за мен. Повтаряше автоматично отново и отново. А когато му поисках прошка за това, че не говоря с него докато почивам, така както в работни дни, то ми каза: „А аз и не моля…”

Така че тази информация е за сведение на почиващите. Докато почиваш – можеш да забравиш за всичко…. даже за Хоопонопоно. А за да не прекъсва процеса на чистене, ще ви помогне Вътрешното ви Дете, ако разбира се, добре сте свършили домашната си работа – всекидневни разговори с Унихипили.

Обичам те.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.