хю ленЕто го и петнадесети септември – началото на учебната година. Поздравявам всички първокласници, ученици, студенти, а също и учители. Време за цветя, срещи с приятели и нови впечатления.

Майки и Татковци, практикуващи Хоопонопоно!

Не забравяйте да изговаряте думи на любов на своите „слънчица” малки и големи, 7 и 40 годишни. Неее! Не е задължително да говорите на глас, особено на големите „слънца”, още повече, ако пред някого стои преграда. Мислено преди заспиване ги полейте със Синя Слънчева Вода от глава до пети и ги залейте с море от Любов!

Такава процедура, правена всеки ден непременно ще помогне на вашите деца да съхранят връзката си със Създателя.

Не, драги родители, вие не сте създадени, за да говорите на децата какво е нужно да правят. Вашата задача е да пуснете своите „добри намерения”, „желание да помогнете”. Със своите добри намерения ние не знаeм къде ги водим. Нашата задача е да пуснем всичко, което ни свързва с нашите деца.

Моят любим Хю Лен казва, че децата са ни дадени от Създателя, само за това, за да ни подбутват и да натискат всевъзможни наши копчета. Нашата задача е не да реагираме, а да чистим. Тогава на „слънчицата-слънчогледи” винаги ще бъде давано от Създателя повече, отколкото можем да си представим!!! Да не забравяме за това, че нашето Съзнание е ограничено. В много плитки води плаваме.

Да, и не забравяйте да сложите в раницата неподострен молив с гумичка. Мислено кажете: „Капчица роса” над молива и всичко е готово! Само тогава моливът става Хоопонопоно инструмент. Но, какво ще стане после… ще разказвате вече вие… чакам вашите чудни истории!

Дечица, практикуващи Хоопонопоно!

По-често напомняйте на своите родители, че трябва по-малко да се вълнуват. Напомняйте им, че със своите вълнения те съвсем не ви помагат. Чистим родителите! Пускаме! За вас, скъпи родители, се грижи Създателят, само дето вие, родителите, изобщо не го чувате! Мама и Татко – са също такива дечица като и ти, само дето са малко по-сериозни и са забравили какво е да си дете. Пускаме, пускаме! Това е най-важното ключе, което щe помогне на теб и на твоите родители. И не е важно, детенце, на колко си години – на 7 или на 40. Твоите родители са също деца! Колко е весело, когато сте заедно, нали така?

Честита нова учебна година!

I love you! Pool of Water! Пеперуда с цвят на дъга!

P.S. Благодаря на двете Марини за вдъхновението да напиша тази статия.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.