раздразнениеПонякога в живота ти има моменти, в които без никаква видима причина изпитваш раздразнение. Започваш да си мислиш: какво така силно ме подразни, а отговор не намираш.

Получава се така, че никой и нищо не те е предизвикало, но не – ти се дразниш. Някакво нелогично раздразнение…, а причина за това няма….

В  Хоопонопоно аз изпробвам винаги на себе си. Аз не разказвам нищо, което не съм преживяла сама.  За мен статии от този род се явяват пример за продължение на очистителния процес.

Нееднократно съм казвала, че от самото начало на практикуването на Хоопонопоно, аз започнах да чувствам процеса на физическо ниво. Ще кажа още: право и буквално – при изчистване на сериозни случаи, мен започва да ме боли една или друга част на тялото. Основно чувствам тежест в областта на гърдите. Не е лесно да  се избавиш от тях, но с практиката те все по-бързо и по-бързо си отиват.

Такъв физически чувствителен като мен човек, аз срещнах само веднъж – в  Лас Вегас. Но тя бе изобщо беше сложен случай в сравнение с мен. Жената тогава беше начинаеща и се изплаши от подобно проявление на своето тяло. Беше и станало толкова лошо, че се наложи да извикат линейка. Аз веднага погледнах ситуацията и разбрах с какво е свързана. Отидох при жената, като просто я успокоих и я подкрепих в изчистването. Разбира се, не и казах това, което видях. Беше  ми дадено да разбера, че това е свързано с мен. Понякога е по-добре да премълчиш и просто да чистиш…

Такова нелогично раздразнение се появи от нищото, заседна в крака ми и не ме отпусна две седмици. Беше ми тежко, но издържах. Така ми се искаше да се забия в един ъгъл и да вия. След това започнах тихичко да си говоря с тази заседнала в крака ми енергия. Болката си отиде. А колко такива програми има у нас? Безброй!

Помислих си за тези хора, които не чувстват програмите, излизащи от телата им. За начинаещите, особено в началото на чистенето им се струва, че съвършено нищо не се случва – нито по отношение на здравето, нито в личния живот, нито в кариерата.

Всъщност движение има, просто не всеки го усеща. Ние сме хора, опитваме се да разберем със съзнанието си и да си обясним всичко логично. В Хо’опонопоно логика няма. То работи независимо дали вярвате в него или не, дали осъзнавате процеса или не.

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.