Пеперуда с Цвят на ДъгаПрактикувайки хоопонопоно, ти живееш като в приказна гора, в която всяко дърво е един нов ден. Забелязах, че колкото повече се чистя, все по-дълбоко ми се разкрива една или друга информация, която ми помага да се движа по-нататък в живота, да се доближавам до същността си, показва ми коя съм и като каква ме е създал твореца.

За щастие ми помага Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно SITH®.

Съвсем не отдавна един слънчев летен ден чистейки се, аз чух отчетливо: „Пеперуда с цвят на дъга.” После гласът се потвърди, създавайки чувството на вътрешно пърхане. Аз знаех, че в тази минути за мен се открива нещо голямо и дълбоко. Разбирах, че Създателят ми дава директно указание да я погледна. Вътрешно знаех, че идва това, което ми е нужно да узная  тук и сега – новата информация за Пеперудата.

Пеперудата с цвят на Дъга или Rainbow Butterfly (както я чух първоначално преди 3 години) – инструментът, който стана изчистващ символ на сайта „Хоопонопоно Чудеса” и изчистващо украшение за много блогове в интернет изискваше своето внимание.

Ние с Юля седнахме и започнахме да преглеждаме на фино ниво  и се оказа, че за 3 години чистене, този достатъчно красив инструмент накрая ни откри това, над което работи. Ние си мислехме, че знаем достатъчно за този инструмент. Сега ни се предостави да видим конкретика и детайли. Уау! Но за това ни бяха нужни 3 години изчистване!

Инструментът както нищо друго помага да се изтрият спомени в подсъзнанието, свързани с:

·         Викове, скандали между членовете на семейството.

·         Насилие и доминиране.

·         Разкрива скрити таланти, за които човек не подозира.

·         Заличава временните граници на човешкия живот.

Нищо, което се случва в живота ни не е случайно.  И тази помощ от Създателя също не е случайна, именно тогава, когато аз се чистех по конкретна ситуация, чийто свидетел станах – тревожни отношения между членове на семейството, обиди и викове, желание за взаимно унищожение. Колко важно е в семейството да има винаги добро време, без облаци.

Благодаря ти, Създателю, че и сега не ме остави.

Аз пускам Пеперудата с цвят на Дъга над спомените за тревожни мисли в семейството.

Обичам те.

 

4 thoughts on “Нови Открития За Инструментите За Изчистване

  1. Благодаря от сърце и душа! От отдавна имам желание да си имам пеперуда на дъгата и се объркват нещата при плащането. Знам р че е нужно чистене… Фсеки ден го правя и отново Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *