ян. 12 2014

Нужен Ни Е Мир

мирОткакто практикувам Хоопонопоно, аз разбрах, че в мен постоянно се води война. По-рано не го забелязвах. Например – обижда ме някой човек, а в мен започва война – недоволство и болка. Роднините ми вероломно се нахлуват в моя живота – в мен отново има война – злоба и обида.

Аз забелязах също така, че ако прилагаш Хоопонопоно, макар и след време ти разбираш, че си избегнал сериозни проблеми и големи неприятности. Ти вече не желаеш да кажеш на обидилия те човек думи в своя защита. Ти просто мълчиш, а у обидилият те също няма нито думи, нито емоции относно теб и има само тишина и спокойствие.

Когато разбираш, че в теб започва да „клокочи” поредната програма, то често ти се иска да избягаш от нея, да се заровиш, да се скриеш. Това умеят да правят всички и го правят всеки ден. Едно е да се обърнеш в лице с лице с програмата си и да я обикнеш. Съвсем друго е да стоиш и под въздействието на програмата да осъждаш някого. Как обичаме да правим това!

Аххх, как не ти се иска да обичаш програмата в този момент. Вътре в теб се въртят сцени на ужасни скандали и от това какво ще отговориш ти, зависи и как ще отговорят и те и в най-лошия случай ти се въвличаш в тези сцени и пребиваваш в тяхната агония и ярост. „Стоп. Стоп. Стоп.” – казвам си. Стига! В противен случай същата тази програма или спомен ще се проиграва и случва отново и отново, вероятно с други лица, но отново аз ще я преживявам както и сега.

Харесва ми това, което един път Хю Лен каза, че ако той не прави Хоопонопоно сега в този живот, всичко ще се повтори в следващия. Същото говорят и Мери Кьолер и Марина Каминиц. Чисти. Нищо повече.

Това е истината. И тя се отнася до нашите деца, роднини, семейство, бизнес. Всичко им се предава като опасен вирус. А на мен това никак не ми се иска.  Защо отново да ора чужда нива, ако в своята имам какво да правя.

А много бих искала да постигна вътрешен мир и спокойствие още тук и сега, защото аз се сдружих с Хоопонопоно и се възползвам от този уникален процес всеки ден в моя живот. Не мога вече без него, а и не искам. Та колко по-приятно е да живееш с Вдъхновение, което ти говори всеки ден.

Обичам те!


 

Коментари

коментари

Постоянен линк към тази тема: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%bd%d1%83%d0%b6%d0%b5%d0%bd-%d0%bd%d0%b8-%d0%b5-%d0%bc%d0%b8%d1%80/

15 коментара

Skip to comment form

 1. БЛАГОДАРЯ!!!!!

 2. БЛАГОДАРЯ!!!

 3. Благодаря! Обичам те

 4. Благодаря!

  1. И ние благодарим, че ни четете. Благодарим за съвместното изчистване.

  2. И ние благодарим!

 5. Благодаря! Обичам те!

 6. Благодаря! Благодаря! Благодаря! Благодаря! Благодаря! Благодаря! Благодаря!♥♥♥♥♥♥♥

 7. Обичам те. Прости ми. Съжалявам. Благодаря. Обичам те. Обичам те. Обичам те.

 8. ОБИЧАМ ТЕ ! БЛАГОДАРЯ ТИ ! МОЛЯ ТЕ ПРОСТИ МИ ! СЪЖАЛЯВАМ !
   

 9. БЛАГОДАРЯ ТИ ! ОБИЧАМ ТЕ !

 10. Това е МОГИЯ НА ДОБРОТО, ЛЮБОВТА И ПРОСПЕРИТЕТА!!!

 11. ЛЮБОВ МОЛЯ ТЕ ПРЕМАХНИ НАПЪЛНО ТОКСИЧНИТЕ ЕНЕРГИИ И 

  ГИ ЗАПЪЛНИ СЪС СВОЯТА СЪЩНОСТ.

  ОБИЧАМ ТЕ,БЛАГОДАРЯ

 12. Откакто практикувам хоопонопоно живея нов живот. Благодаря!  Обичам те !

  • Диана Иванова on август 16, 2017 at 8:54 pm
  • Отговори

  Благодаря! Обичам те!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!