вещиНапоследък отново и отново чувам следното: Чистя се, чистя се, но нищо не се получава! Започнах да чистя това просветващо ми заявление. Та аз нося отговорност и значи в мен нещо крещи, за да ми подскаже това, иначе не бих го чувала.

В резултат на изчистването аз чух: „Хората чакат материалното”. Бях в шок от чутото, защото аз никога не съм отсявала резултатите-чудеса на материални и нематериални. Радвах се на всичко, което идва. Аз съм открита към всичко, което идва доколкото в изчистването се доверявам на това, че Създателят ще ми донесе това, от което имам нужда сега.

Започнах да гледам и видях, че човекът чака кола, къща и изгодна сделка, вместо това да чака спокойствие и мир в душата. Честно да си кажа, стана ми много лошо от това, че се оказа, че ние ДЕЙСТВИТЕЛНО НЕ РАЗБИРАМЕ ЦЯЛАТА КАРТИНА НА СЛУЧВАЩОТО СЕ. Ние сме дребнави и пълни със задръжки. На нас не ни е нужен Бог, нужни са ни вещи. Ние никак не можем да стигнем до идеята, че поставяйки Бог, Създателя, Божественият Разум, Космоса на първо място, ние ще имаме и мир в душата и вещи. На нас ни се струва, че обкръжавайки се с „разкоша на материалното” – това е мирът и свободата и безкрайното щастие. Не мислим за здравето, не мислим за близките си, ние мислим само за вещите. Не знам защо, но попаднах на филм („Остров” – филм на Павел Лунгин), който потвърди това, което ставаше в душата ми.

Разбираш, че няма баланс между духовното и материалното. Та Създателят е дал и едното и другото. Парите са нещо чудесно и съвсем не лошо нещо. Тъкмо обратно Бог иска да сме сити, напоени и обезпечени с всички блага. Ние поставяме приоритетите, по-скоро не ние, а програмите в нас.

След филма, аз правех своето Хоопонопоно с ще по-голямо усърдие.

 

Обичам те!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.