осъзнаванеПрактикуващите Хоопонопоно, начинаещи или „със стаж” често изпитват това, което аз наричам „заключено  осъзнаване”.

Какво е това и с как се яде?

Представете си, узнал си за Хоопонопоно, започваш да практикуваш, отиваш на семинар. Струва ти се, че  всичко си разбрал! Ти свято вярваш, че  по принцип всички ключове са в теб и всички врати са открити. Минава време и изведнъж предателско, но приятно „Буф!” осъзнаваш, че за това изобщо не си чувал, не си знаел, не си се досещал!

Случвало ли  се е? Случвало се е! И не само при тебе! При всички!

Работата е там, че нашите програми визуално може да си ги представим като глава лук. Морна казвала, че една люспичка се отлющва, а под нея вече стои друга програма. Една програма се изтрива, излиза друга – още по-стара и мъртва.

Между слоевете й възниква „осъзнаване и озарение”. Най-интересното е, че колкото по-дълбоко, толкова по-необичайно е. В процеса на очистване ти разбираш, че твоето осъзнаване е било на по-ниска степен от тази, на която се намираш сега.

Ето и при мен неотдавна се случи нещо такова. Всички знаем за Хю Лен, който е преподавател към IZI LLC.  Скоро се запознах с преподаватели, които практикуват по-дълго от Хю Лен и са работили непосредствено с Морна. Още повече ми се отдаде възможност да работя рамо до рамо с такъв човек на един от IZI LLC семинарите, за което съм изключително благодарна на Създателя. Разкри ми се цял спектър от мъдрост и знания, за  които даже и не подозирах. Хоопонопоно истории от хора, работили с Морна!

На дадения етап ми се струва, че това е много дълбоко. Но не забравям, че е възможно да  падне поредната люспа от лука.

Така че, растем, растем, растем.

 

Обичам те!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.