Хоопонопоно Парите Умеят да ГоворятЛегендарният Доктор Хю Лен постоянно говори за това, че в природата няма невъодушевени предмети. Креслото може да говори, колата, къщата… и парите също. В една от статиите той споменава, че парите се обиждат когато плащаме процент на банката. За тях това е равностойно на насилие. А когато вас ви обиждат, ще отидете ли при този, който ви обижда?

За щастие има Хоопонопоно. Може да поговорим с тях и да им кажем изчистващи думи. Как? Всеки има своя разговор с тях… Но моят е ето такъв:

Скъпи пари,

Моля ви, простете на мен и моето семейство, роднини и предци за това, че сме ви обиждали от самото начало на Нашето Съществуване до днес. Аз не знам как съм ви обидила, аз не знам кога съм ви обидила. Аз знам, че съм 100% отговорна за всичко, което съм създала аз, моите роднини, семейство и предци и искам да поправя грешката. Аз ви моля за прошка, моля Ви да ми простите. Обичам Ви и Ви Благодаря за всичко… обичам ви, обичам ви, обичам ви… и т.н.

След подобни разговори аз, бивайки без една стотинка, тихичко започнах да привличам съм себе си пари. Те знаят, че аз ги обичам като малко детенце, приласкавам ги. През ръцете на колко хора са минали? И наистина никой не им е казал просто: „Благодаря!” за това, че ги има? А как ги отблъскваме ние, когато говорим позната „и любима” за всички фраза – АЗ НЯМАМ ПАРИ?

Заобичаш ли парите, които стоят в портмонето ти, тогава те от там ще тръгнат по света и виждайки своите братя и сестри ще кажат: Ти защо си такъв изморен? – да…твърде много негатив носиш… – но ето иди при IceBlue (име на участничка от руския форум) – тя ще те изчисти. Момичета и момчета, може да ви звучи смешно, но това работи! Бог е навсякъде, в парите също. Бог винаги отговоря с любов.

Аз обичам цялата тази памет, която повтаря паричните проблеми. Обичам и благодаря на цялата памет за пари, която аз поделям с читателите на този блог.

Бог е и в парите! Аз благодаря на парите за това, че благодарение на тях имам отличен компютър и интернет, за да поместя този пост!

Благодаря ви Пари за това, че благодарение на вас, аз мога да си плащам всички сметки!

 

5 thoughts on “Парите Умеят Да Говорят

  1. БЛАГОДАРЯ  ВИ  ПАРИ , благодаря за силата и енергията , която ми давате , в момента от живота  ми. Компенсирате прекрасно физическите ми възможности – " не мога-но плащам ". Благодаря ВИ за огромната помощ ! Нужни сте ми ! Обичам Ви ! И ако някага по някакъв начин неволно съм Ви наранила – моля , ПРОСТЕТЕ ми ! Благодаря Ви ! ОБИЧАМ ВИ ! Благодаря !

     

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.