пари париВ книгата „Абсолютна неограниченост” е описано как Хю Лен, практикувайки Хоопонопоно, поправяйки грешките в себе си е поправил поведението на болни затворници. Това е първият, така да се каже официално регистриран случай на Резултат от Хоопонопоно.

Но не е последният….

Аз посещавам различни семинари и вебинари по Хоопонопоно и все повече и повече хора, които работят на подобни места докладват за подобни резултати.

Ихалеакала Хю Лен не ги е лекувал. Той просто е поемал отговорност за всичко в него, което е създало ситуацията с тези хора. Всичко останало е свършила Вселената, Бог, Създателят, Висшият Разум (на когото както му харесва).

Същата е и ситуацията с Финансовите Дела!

Хората, които имат финансови проблеми също са заключени. На човек му се струва, че е намерил хубава работа, после допълнителен доход и още някакви други източници. А парите все не стигат. Все не стига и времето за печеленe на пари.

Получава се човешки кръговрата в природата. Куп усилия, а резултат никакъв. Тичаме и се въртим в един и същ кръг. Вършим повече неща, а парите са като вода в решето. Едно и също. Едно и също.

С една дума – програмата е зациклила. Плочата се върти и върти…

Така ми се иска да кажа:” А какво правим ние тук? Седим в клетката и се въртим ли въртим. Правим едно и също.”

Не е ли време да излезем от заточението и да печелим толкова, че да не мислим за това? Време е да изчистим „мисловните блокажи”. Да разчистим пътя към Дома.

Обичам ви, парични блокажи. Благодаря ви за това, че се появихте в моя живот и ми дадохте още един шанс да ви освободя. Простете ми, че толкова дълго съм ви държала затворени в мен и не съм си давала покой по този въпрос. Обичам ви.

Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.