хоопонопоно подаръкПребивавайки в постоянно чистене, аз разбрах за себе си, че все по-лесно и по-лесно ми е да виждам чудесата наоколо. При това е невъзможно да привикнеш с тях. Просто факторът неочакваност е огромен. С всеки следващ път чудото е по-мощно от предишното. Да! И в това е очарованието.

Преди две седмици ние си купихме прахосмукачка. Но за съжаление моят мъж не беше във възторг от това как тя работи и се наложи да я върнем. Прахосмукачката успешно я приеха в магазина. След седмица открихме, че в кутията на прахосмукачката сме забравили да сложим използвания от нея миещ препарат. Бивайки хора честни, ние хукнахме да върнем този препарат обратно в магазина.

Посрещна ни същата жена, която прие върнатата прахосмукачка. На лицето и беше изписано удивление. Вместо да вземе от нас миещия препарат за прахосмукачката (който може да се ползва и от други прахосмукачки), тя се усмихваше с почуда, изказа ни думи на благодарност и ни даде не само този препарат, но и още два!!! Много полезни за домашно ползване и то съвършено безплатно! Подарък!

Излязохме от магазина радостни, но нищо не разбиращи. А такива истории при мен са цяло море!

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.