прави товаЕто че семинарът в Москва вече е минало. Всички се разотидоха по домовете си. Всеки от нас по своему почувства вълшебството на случилото се. Четейки постовете на приятелите от Портала на нашия сайт „Хоопонопоно Чудеса”, се улавям да мисля, че в началото на пътя бях окрилена от произтичащите в живота ми Чудеса.

Времето си тече и мен почва да ме „човърка”, че не виждам своето Унихипили така, както вижда своето дете Танюша, не го чувам така, както го чува Надежда. Периодично възниква усещане, че Чудесата са изчезнали от моя живот. Но категоричното знание на това, че „изтрие ли се нещо в мен, ще се изтрие и от обкръжаващите ме хора” ми помага, а всяка прочетена история на Портала укрепва вярата ми, че процесът на изчистване си тече!

Скъпи мои, много ми е комфортно и уютно тук с Вас. Вашите примери ме вдъхновяват и стимулират да се движа напред. Четейки ги си казвам: „Ето и мен ме чака същото”. Ето защо, каквото и да усещам, каквото и да е настроението ми, аз като развалена плоча повтарям хоопонопоно инструментите. Това ми помага да върна се възстановя разбалансираното си състояние. Аз правя каквото зависи от мен, а нека става каквото трябва.

И ето, разгневената ми колежката изведнъж  стана мила, а и язвителният ми и заядлив колега започна да общува по-деликатно. Стартира оптимизация в службата ми: съкрати се времето на отчетността, на количеството програми за кредитиране и така… още други дреболии…

А ми се случи и най-главното Чудо за последните дни. Моето момиченце, моето Унихипили ми даде да узная как се казва! Имено по начин, по който аз съм най-възприемчива – чрез знаци! Ровейки пръстта, при един мой престой извън града, работейки аз си повтарях инструмента „Обичам те”. Явно по време на този процес моето съзнание се отключи, защото в главата ми започна да звучи песен. Не можех да се отърва от нея докато „не ми светна” – та това е женско име, в песента се повтаряше женско име!!!  Явно това е името на моето Унихипили! Прибрах се у дома, поговорих с моето Унихипили  и то ми потвърди, че това действително е нейното име!!!

Прави каквото трябва, а да става какво ще става. А ще стане Чудо!

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.