цветокВ миналата статия ви разказах как  Хоопонопоно ми помогна да получа уютен офис.

Като продължение на това искам да отбележа, че в последствие се случиха и други интересни неща. Оказва се, че пространството на моя офис е даже много популярно! По-рано там никой не е ходил. Помещението е голямо. Има много място, където да поостанеш и да се обсъдят текущите работни дела! Но! Всички идват и общуват именно в моя офис!!! Направо сякаш е намазано с мед.

Офисчето ми по-скоро усеща как го обичам, затова се превърна в такова светло място за събиране. Съвпадение? Не зная. Но и през тази седмица желаещите да се „помотаят” при мен не намаля. ХаХаХа!

Когато компанията се премести в това помещение, мениджърът, който управлява делата на цялото административно здание, ни подари живо цвете. Вместо на почетно място, го поставиха на пода в тъмен ъгъл, където беше обречено на тъмна и суха смърт.
 
По повод порядъка в нашия офис, президентът на компанията ни е много чувствителен. За да се промени нещо са нужни куп разрешения. Аз помолих това цвете да се премести по-близо до моя офис. Всички висши чиновници се бояха да преместят това огромно цвете без президентско разрешение. Президентът ни е много зает човек, какво да го занимаваме там с някакво си цвете…
 
Стана ми жал за растението. Всички разбираха, че то няма да просъществува дълго. Докато се занимавах с документите, аз ясно усетих, че просто трябва да му кажа „Обичам те”. Мен не е нужно дълго да ме уговаряш. Почувствах го – направих го.
 
В края на деня вицепрезидентът на компанията пристига и ми предложи да взема това огромно цвете в моя офис. Оказа се, че президентът даже се зарадвал, че растението може да поживее повече, отколкото се прогнозираше.
 
Въпреки че ситуацията изглежда като „дребна работа”, всичко, което аз трябваше да правя бе да повтарям фраза за любов, а те там горе сами са си решили всичко, а на всичкото отгоре, после и самите те ми го донесоха.
 
Красота! Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.