Sep 26 2013

Просто Се Чисти …

чистиНикога не знаеш кога ще се спасиш от трагични събития в живота си или… „ще спасиш” нечий живот. За щастие, Хоопонопоно работи и предотвратява най-нежеланите ситуации.

Доктор Ихалеакала Хю Лен винаги се позовава на книгата „Илюзия на ползвателя”, където е научно доказано, че всяка секунда от времето ние възприемаме само 15 бита информация, а 11-те милиона бита винаги работят на „заден план”, но за съжаление ние даже не знаем това.

Парадоксът се състои в това, че изчиствайки конкретен проблем, работата тече на две нива: 15 бита и 11 милиона бита. Най-прекрасното е, че се прави лесно. Обичам те – това е един от Хоопонопоно инструментите. Нима е тежко мислено да си проговаряш тази фраза? Или… е по-лесно да мислиш за каквото ти е угодно и да не излезеш от проблема?

Подобен род „мислене” хавайците наричат „Кукай па” или в буквален превод на български означава – мисловен (интелектуален) запек. За всички ни е прекалено познато. Затънали в мисли за проблемите, на душата и е неспокойно и в това състояние много хора живеят цял живот.

Но да не бъда голословна. Пример! Пример! Пример!

Аз се чистя наред – и за конкретни и неконкретни неща. Аз използвам много от инструментите на Хоопонопоно. И ето, очиствайки се за нещо определено аз почувствах неспокойствие, паника. О! – помислих си аз – много яко! Излезе това, което трябваше!

Аз продължих да се чистя. Тези чувства не ме напуснаха няколко дена.

Готови ли сте за кулминацията?

През тези дни по-малката ми сестра е пътувала с приятели с кола и попаднала на катастрофа. Ударът е бил толкова силен, че децата са излетели от колата заедно със стъклата. От колата не е останало нищо, затова пък всички са живи и здрави! Само един от тях е получил неголяма драскотина на ръката си.

Чудо, а? Хм… аз наричам това работа на Създателя.

Аз работих над това, което беше вътре в мен, а се оказа информацията в мен за катастрофата се е изтрила от всичкo наоколо.

Слава на Създателя!

Обичам те!

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d1%87%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8/

2 comments

  • Lina on January 4, 2015 at 9:51 pm
  • Reply

  Обичам те, Прости ми , Благодаря ти !

  • Terezatedi on January 4, 2015 at 10:45 pm
  • Reply

  Прости ми!Съжалявам!Благодаря!

Leave a Reply

Your email address will not be published.