21Не е по моите правила да разказвам за инструментите. Но ми се иска да засегна този Хоопонопоно инструмент. За него се споменава в книгата, затова и го излагам.

Много хора питат как да „хоопонопонират” когато са на работа. Или по време на разговори.  Подобно на моя случай, когато главата ти е заета със с милионните сметки на корпорацията.  Когато говориш с началника…. сякаш не се получава, нали?

Не, не, някак си… Има такъв Хоопонопоно инструмент – Синя Слънчева Вода. Стоп! Стоп! Не е нужно да хуквате да я търсите по магазините. Можете да си я направите сами. Как? Много просто.

За целта ще ви  свърши работа какъв да е индигово син на цвят стъклен съд. Синя бутилка или аз например, използвам стъклена ваза. Имам две… Хахахаха . Винаги имам резерва!

Наливате в съда вода и го покривате с нещо  пластмасово. В никакъв случай не използвайте разни там тенекии (тях ги изпратете на заслужен отдих). Трябва да се покрие, за да не падат насекоми. Те мноооого обичат тази вода.

След това поставяме водата за 30-60 минути на слънце (може на балкона). И това е всичко! Водата е готова за употреба!

Може да я пиете просто така, да си варите чай, доливате в пералнята, във вана докато се къпете. Достатъчна е капка слънчева вода във всяка обикновена – и цялата вода става синя слънчева. Принципът е същият, както и при използването на светената вода.

Какво да правим когато няма слънце? Облачно е? Най-напред  трябва да опитате да поставите бутилката на улицата и да видите има ли сянка бутилката. Даже в облачен ден се промъква мъничко слънце.

Да направим нещо по-екстремално. А ако вали дъжд? Изход също има – поставяме бутилката под лампа, обикновена лампа. Не трябва да се използва флуоресцентна лампа.

Такава вода може да носите със себе си на работа. Пиеш и се изтриват дълбоки програми. Пиеш и се чистиш по отношение на парите или с който и да е човек. Накратко – всичко, за което искаш.

А какво да правим, ако физически е невъзможно да я носим със себе си?… мислено… достатъчно е мислено да си кажем, че пием Синя Слънчева Вода. Това е в  случай, когато не сте у дома. Но… препоръчително е да се прави физически.

I love you!

9 thoughts on “Работи и хонопони… Как да Стане?

 1. Чудесно е!!! А къде се получават инструментите? Има курс за това или специални срещи!!!

  Благодаря за споделеното!!

  1. Някои от интрументите са достъпни за всички, наричат ги още отворени. Описани са в книгата на Джо Витале и Хю Лен „Абсолютна неограниченост“. Останалите се дават на семинар на IZI LLC – основаната от кахуна Морна организация. Кахуна (пазителка на тайните означава на хавайски език) Морна е  човекът, направил достъпен за всички хора този древен метод за постигане на здраве и благополучие.

   Това е сайтът на IZI LLC: http://www.self-i-dentity-through-hooponopono.com/contact.htm

   Тук може да се следят всички новини – графика на семинарите, местата, в които се провеждат, оторизираните инструктори на фондацията, биографиите им – всичко.

   Мирът започва от мен.

    

  1. Нетърсете логика и връзка между чакри и каквото и да било в хоопонопоно.Логиката е базирана само на стари познания и спомени. Хю Лен казва: времето, през което  задавате въпроси, е изгубено за чистене. Просто се доверете и чистете.

 2. Веднъж заредена водата, например ако я внесем вътре за няколко дни, може ли да се разреди(да загуби полезните си свойства)?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *