решениеВ ежедневния живот често стоим пред алтернатива: да постъпим – така или иначе? Как да стане?

Когато възникне въпрос и лутане и няма ясен отговор, не е нужно да тичаш за съвет към близки и приятели. Отговорът е много, много по-близо отколкото си мислим – в нас. Ние знаем отговора, но не го разпознаваме веднага. Причина – скрит е от програми.

Когато при мен възниква „спорно” решение, то аз се „изчиствам”, за да изплува правилното и идеално решение. Разбира се, на мен ми се иска всичко да бъде по моему, но аз винаги си припомням: Аз не съм се създала и не виждам цялата картина на случващото се. Често оживяват страхове при възникването на желания или цели. Моето Вътрешно Дете (Унихипили) ми напомня за това, че Създателят знае най-добре как да постъпим, за да сме доволни на 100 % и аз и Вътрешното ми Дете.

Понякога очакванията си отиват, а понякога остават за дълго с мен, докато не дойде реда им за „изтриване”.

Като правило дилемата се разрешава от само себе си. Отговорът на решението пристига само без твоето усилие. Единственото нещо, което се усеща като дискомфорт – това е мятането по време на изчистването. Вярно е, че и то не е за дълго. Спокойствието настъпва много по-бързо smiley.

Така че, никога не знаеш отговора да постъпиш ли на тази работа или да почакаш по-интересно предложение, да се ожениш ли за тази дама или не, да се преместиш ли в нова квартира или да останеш в старата – като начало е целесъобразно да изчистиш Подсъзнанието си. Решението ще се появи. Проверено е с опит smiley.

Обичам те!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.