дъщеричкаДелата на Създателя ние наричаме Чудо. Те са толкова много, само дето ние за съжаление малко ги забелязваме. А ми се иска всеки човек да може да вижда много, много чудеса всеки ден и да живее в радост. Затова и се създаде страницата „Чудеса на читатели”, където читатели споделят своите чудеса. Възможно е едно от тези чудеса да вдъхнови именно Теб за по-нататъшно изчистване.

Мен ме Вдъхнови чудо, което ни изпрати Иля, навярно за това, че темата за децата сега ми е много близка:

Добър ден!

Моята дъщеричка се роди на 7 април 2010 година. Раждането мина успешно, обаче след 12 часа при нея започнаха конвулсии. Дъщеря ми беше преместена в реанимация и бе включена на апарат за командно дишане. Едно денонощие лекарите се опитваха да разберат причината за конвулсиите (има куп фактори, които могат да предизвикат конвулсия при новородени деца). Неуспявайки да я открият, докторите ми заявиха, че вече не става дума за здравето на детето, а е въпрос на живот и смърт. В този ден аз обявих на Вселената, че се отнасям към даденото събитие като към прекрасна възможност още веднъж да приложа Хоопонопоно. Моя мантра станаха думите:

Много съжалявам. Моля те, прости ми. Благодаря ти. Обичам те.

Помогна ми също и Капчица роса.

След денонощие дъщеричката ми я прибраха във Федералния НИИ (научно изследователски институт) и с детето (без каквато и да било протекция, по инициатива на самия НИИ) се заеха лекари от най-висша категория.

Изписаха дъщеря ми след месец без каквито и да е усложнения и последствия от конвулсиите. Сега тя е съвършено здрава.

Обичам те!

Мир от Мен.

Иля.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *