страстЗа много хора е трудно да намерят професия по душа. Ето например, когато завършва училище, за детето е трудно да определи накъде да поеме. И ето то отива там, където и както правят всички останали. Много строгите социалните рамки „кое е добро и кое е лошо” – си стоят в нас (също програма).

Няма страст у човека, няма страст към нищо. Достатъчно е само да се припечелят пари за съществуване. Така ли трябва? Та нали 90% от времето ни през деня минава на работа? Това нещастие и неудовлетвореност повлиява цялата фирма, в която работим. Повлиява хората в нашия периметър и в крайна сметка парите си тръгват от компанията. А парите обичат любовта.

Всички религии говорят, че Бог е навсякъде. А щом е навсякъде, то той е също и в парите!!! Бог, Вселена, Висш Разум (изберете който както му харесва да го нарича) винаги отговаря на Любовта.

Хю Лен и Мери Кьолер казват в едно интервю, че всички проблеми с кризата са затова, защото жените са недоволни. Щастливите жени раждат щастливи деца. А щастливите деца печелят щастливи пари. Накратко – получава се кръговрат на „любов в природата”.

Забелязала съм в моя живот, че ако отида при един професионалист, който обича своята работа – всичко е наред, може да не се вълнуваш. Всичко ще е наред. Защо? Та той върши всичко с любов! И това не му тежи! За него това е хоби (ако може така да се каже)! Той е проводник на Любов.

Та кой би отишъл при хирург или зъболекар, който не обича своята работа? Аз лично не бих отишла.

В моята Хоопонопоно практика аз много бързо намерих своята страст. За мен този въпрос беше без отговор 15 години от моя живот! Аз все се питах: Какво точно трябва да върша, за да получавам удоволствие от работата си? Да й се наслаждавам. Бях като задръстена. Отговорът дойде както винаги – неочаквано. Сега работя с цифри. Кой би помислил? И образованието ми не е адекватно, никога не съм учила за това, и с математиката в училище никога не съм имала повече от 5-ца. Ето, това е! А се справям прекрасно и съм много доволна!!!

Може да бъдат изчистени програмите, пречещи да намериш работата, която ще вършиш със страст. И ето аз ги изчистих. Да, и в тази криза много бързо, удивително и чудно аз си намерих работа. Но това вече е друга история.

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.