сънНикога не знаеш как би реагирал в една или друга ситуация, особено ако чувстваш как тялото и съзнанието ти са пронизани от страх. Не проблемът е проблем, а реакцията на проблема – ето кое е проблем. За щастие, имаме си Хоопонопоно, което позволява да се освободиш от това, което те кара да реагираш по този или онзи начин.

Миналата нощ се събудих от това, че моето Вътрешно Дете плачеше и ме събуди:  "Мамо, мамо!" Целенасочено! Помня, че сънувах сън, в който аз исках да се върна отново към това, което видях, но чувствах, че от там някак си ме „измъкват”. Но в момента на разсънване, аз разбрах каква е работата. Детето се уплаши от някого.

Обикновено, ако сънуваме страшен сън, ние се будим обляни в студена пот, продължавайки в първите минути да превъртаме мислено страшните картини от съня си. Но този път, сънят ми беше даже много спокоен, а когато Детето ме разбуди, аз с удивление открих, че цялото ми тяло е пронизано от страх!!! Защо? Откъде? Представа си нямам. Но знам едно, че Вътрешното ми Дете просто ме призова да се избавя от това, което съм акумулирала в него в този или минал живот – страх.

Практикувайки Хоопонопоно, все по-лесно и лесно е да пропуснеш да анализираш това, което се случва. Но все пак аз съм така задръстена, че все едно – аз започнах да анализирам случилото се. Моят извод ме наведе на мисълта, че на моето Дете много му харесва чистенето. То ми помага, но на мен като на Майка тази ситуация ми показа, че трябва да учим Детето всеки път, когато нещо се появява. Така, както е при общуването с друг човек. Накратко – колко открития направих!

А честно да си кажа, мислех, че постоянно уча моето Дете на Хоопонопоно. А ето нещо неотработено излезе, мой пропуск.

По пътя за работа аз пообщувах с Детенцето си. Разказах му, че аз винаги съм с него. Благодарих му, за това, че ме повика. Аз го приласках и успокоих. Разказах му какво да прави следващия път, когато се случи това, за да се избегне подобна реакция. Детето се съгласи и моето тяло „изтласка” с разхлабващо издишване всички останали преживявания. Настъпи мир и покой.

 

Но ето – получих ценен опит.

 

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.