творчествоНееднократно забелязвам по себе си, че в мен се откриват нови, неочаквани таланти. Хю Лен казва, че това съвсем не е изненадващо, та ти откриваш себе си, опознаваш себе си, изтривайки една програма след друга.

Практикувайки Хоопонопоно, често възниква вдъхновение да направиш едно или друго нещо, което никога не си правил и да го направиш така, че от твоята светлина, всичко наоколо да сияе и да се възхищава. Защо? Защото Създателят работи чрез тебе!

С  времето започваш да правиш такива творчески неща, които никога не си правил. Ръцете ти правят това, без твоето участие от страна на Твоето Съзнание. Ти се намираш по-скоро в състояние на Нула.

Например аз умеех да готвя, но не обичах да го правя. Не ми доставяше удоволствие процеса. А сега… аз само търся интересни рецепти за здравословна кухня. Благодарение на Хоопонопоно имам приятели по цял свят!  И ето те ме и учат на тези интернационални рецепти! Наистина Хоопонопоно обединява! Ще бъда признателна, ако имате желание да споделите вашите  коронни ястия – обикновени  и сложни.

Ще се повторя, че очиствайки се, ти разрешаваш на Създателя да направи всичко така, както трябва, а не както ти сам мислиш, че трябва да бъде. Разкриват се таланти.

Ето например моята приятелка Светлана, в нашата кореспонденция с нея напомня за своето творчество:

„Алоха Кекалике! Скъпа моя Кекалике! Много бих искала да споделя своите мисли, преживявания и усещания. Колко е прекрасно, че си имаме сайт и можем да узнаваме какво се случва в живота на тези, които практикуват ХОО. Какво изпитват? Какво става в техния живот? Много интересни ситуации!!!

Например, преди месец у мен възникна огромно желание  да обновя всички гердани от моята кутия с бижута. По-рано никога не съм правила това.

Много ми харесва да правя украшения. И с такова увлечение започнах да се занимавам с това. Ходя по магазините (и продължавам) и търся някакви нови елементи за моите нови гердани. Трябва да добавя още някакво мънисто… На един дъх събрах няколко нови  нанизи с гердани. Това беше вдъхновение!”

Благодаря, Светлана! След вашето съобщение, на мен също ми се прииска да се науча сама да си правя украшения. Това е прекрасно!

А ето друг пример е Никита. Вдъхновението го е насочило към писане на музика. Кой знае, може някога Никита да напише Хо’опонопоно песен, която с удоволствие бихме споделили на сайта!

„Алоха! Бог помоли да ви разкажа за моето творене на музика. Благодаря ви, че ме развивате, това е чудесно! smiley Понякога при мен идва вдъхновението, вдъхновение от Бога. И, когато то ме споходи, аз се намирам недалеч от своята китара. Сякаш нещо те тегли да идеш при нея и нещо да изсвириш.

Просто започваш да си свириш нещо, което знаеш и изведнъж разбираш, че трябва да натиснеш струните така, да изсвириш ритъма така и така. И колкото повече слушаш и повтаряш това, толкова по-дълбоко отиваш в друго измерение. Не забелязваш какво има наоколо, нито нещо виждаш.

Всичко вместо теб започва да прави Бог. Благодаря му за това…. и преди края на вдъхновението, когато остава съвсем мъничко да завършиш, понякога нахлува разума и ти излизаш от това състояние не завършвайки мелодията. НО!

Благодаря на Бога! Аз имам ХОО и отново мога да се върна и да завърша чудните ноти! Същото се случва и с думите, когато разумът ти говори какво да напишеш. Благодаря ви за моето развитие!

Thank U, I LOVE U! „

Благодаря, Никита! Бихме се радвали да споделиш Вашите със Създателя творения!

Своето творчество ни сподели и Людмила:

 

"Съжалявам, че толкова дълго съм спала.

Забравила коя съм – не съм живяла.

Боледувах и пиех таблетки,

не отделях време на своето дете.

Използвах дар от небесата,

Не забелязвайки всички чудеса.

Прости ми! Аз се събуждам!

С душата си на слънцето се усмихвам.

Благодаря ти за всичко!

Обичам те… това е ВСИЧКО.

Всички програми аз пускам.

Билет за влака си купувам.

За вълшебната страна на чудесата.

Сега вече знам – тя съществува!

Там има слънце, пеперуди, бонбони,

Синя слънчева вода.

Там има дъга и всичко е красиво

И казват, че и на сърцето му става мило.

Там всички усмивки са за мен.

Та нали фея Лея това съм аз!

Страна моя, в нея настъпва изгрев

И всичко има радостен цвят.

Тук има морета от щастие и успех.

Мечтай – ще получиш „пратка”.

Граници тук няма и входът е безплатен.

Идваш ли? По пътя бъди „чист”.

Влез смело, вратата е отворена.

А миналото цялото в нея е скрито.

Ще разбереш, че си вкъщи, ще осъзнаеш,

Под облаци ще полетиш.

Ще простиш, ще поплачеш, ще се посмееш.

След минута ще се усмихнеш.

Ще си простиш – ще изчезнат блокажи.

И ще видиш всички пътища.

Къде да отидем – сами ще решим

На 100% сме отговорни!

Ние всички сме вълшебници и магове

Страната си измисляме сами.”

Благодаря!

А какви таланти се разкриха у вас?

 

Обичам те!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.