хоопонопоно париКакто всички нормални хора, след четене на позитивни книги, аз се втурнах да визуализирам своята цел. И така практически продължи целият ми живот. Тренираха се „визуализиращите” ми мускули, всичко стана навик. Затова само докато се появи желаната цел, веднага тръгваха „вътрешни картини”.

Преминавайки семинар по Хоопонопоно, моите възгледи относно визуализацията се разбиха на дребни парченца. Оказва се, че ако ние нещо си представяме, то това идва от нашата съществуваща вече памет или програми. И наистина, ако аз например имам краткосрочна цел да изям червена ябълка, ние така и си го представяме – червена ябълка. При това ябълката не е нито зелена, нито жълта, а именно червена. Ние сме виждали червени ябълки. Това вече се е случвало, БИЛО Е в миналото. То вече е в нас.

Например, ако целим Повишение на Заплатата, въображението ни ще се развихри, но само дотолкова, доколкото е заложена програмата в нас да получаваме, колкото сме „свикнали”, колкото ни е комфортно.

Получава се така, че ако ние много искаме нещо, както винаги ние го искаме изхождайки от нашата малка килия, от позиция на нашите ограничени представи, не виждайки Общата Картина. Но не, държим си на своето и визуализираме с надеждата, че това ще се осъществи. При това не става дума за никакви блокажи, присъщи само на теб!

В Хоопонопоно първата ни работа е да предадем „ограничението” на Бог. Повтаряйки фразите като дете: „Прости ми. Аз нямам никаква представа какво блокира в мен материалните блага. Аз не знам колко точно ми трябват, макар и да ми се струва, че много… Тежко ми е от това. Ти знаеш как да изчистиш тези блокажи, колко ми е нужно, за да не живея в нужда и да бъда щастлив. Макар и да не ми е леко, аз пускам всичко и Оставям на Теб Да Направиш Така, Както Ти решиш. Обичам те и благодаря!”

За какви индивидуални блокажи иде реч? По думите на Доктор Хю Лен всичко идва от нашите предци. Например, вашият пра-пра-пра някой си не е благодарил някому за монетата или е ограбил някого, а сега колкото и да страдаш и да се мъчиш да вържеш двата края, работиш на три места, тичаш, а не живееш…

Накратко: причините могат да бъдат много. Но за щастие не ни е нужно да знаем за тях и да се замисляме. Тези блокажи се изчистват на всички нива и по всички родствени линии с обикновената фраза „Благодаря!”. Да, да. С това най-обикновеното „Обичам те!” или „Благодаря ти!”. Силата е огромна, макар да изглежда много просто.

Постепенно се научих да не визуализирам. Оказва се, че така се получава по-добре. Имам отлични постижения по отношение на парите. А това също е чудо!

 

6 thoughts on “Визуализация и Пари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.