хоопонопоно здравеМоето съзнание смята, че най-страшното в този живот е загубата на здравето. Когато ти си здрав, не мислиш за това. На първо място се поставят парите, парите, парите.

Много често се случва така: ти си здрав, а твой близък боледува. И човек си мисли, че това не го касае. Човек съпреживява болестта, вълнува се. А ”съпреживяванията” или „вълненията” помагат ли на болния? Премахват ли болестта?

Ето историята на една жена, която живее в САЩ.

На жената и се ражда внук. Много скоро му поставят диагноза – Аутизъм. Когато това се случва в семейството, разбира се, че семейството страда с болния. Но…

Жената вече от няколко години практикува Хо'опонопоно и приема болестта на внука си като Възможност за Изчистване. Тя е чистила години наред проблема, свързан с внука й.

Ето какво прави Създателят:

Признаците на аутизъм изчезват. Детето има много приятели. Той е активен в комуникацията. Нещо повече, сега той вече е активен играч в бейзболния отбор на университета, в който успешно се учи.

Какво означава всичко това?

Бабата на детето е поела 100% отговорност. Не се е оплаквала, не е търсила други пътища да „утеши” болестта чрез медикаменти и лекари. Тя даже не е казала и дума на родителите на детето! за това, което е правила.

Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.