Sep 19 2013

Главното Чудо – Животът

хоопонопоно Главното Чудо - ЖивотътЦелият сайт „Чудеса Хоопонопоно е посветен на чудеса, свързани с практикуването на Хоопонопоно. Всички искат чудеса. Някои ги търсят в любовта, други в материалните блага, а трети пък – в здравето. Всеки с неговото си.

Забелязах, че забравяме за главното чудо – Живота! Това, че ние живеем тук и сега не е ли също чудо!

Съгласно Хоопонопоно, ние идваме на този свят само за това, защото Създателят много ни обича и ни дава шанс отново и отново да поправим своите грешки. Какви грешки? Паметта, която се съдържа в нашето Подсъзнание, съгласно която ние живеем и не подразбираме това, че живеем под диктовката на същата тази памет и съвсем не по избора на свободната ни воля.

Спомнете си – когато сериозно боледуваме, ние си мислим, че най-важното е да се оправим. Има ли здраве, ще има и всичко останало в живота. В същия този момент ние се вкопчваме в живота. Искаме да живеем! Но! Някак си ежедневно, потъвайки в „битовизми” ние забравяме да благодарим на Създателя за това, че Той ни е сътворил и ни е дал живот. Вместо това ние се концентрираме върху колите, дрехите си и прочие измамен блясък.

И се замисляш: А нужно ли ми е?

Благодаря ти, Създателю, за това, че си ме сътворил, даваш ми шанс да се изчистя от памет-програмите и чрез мен изчистваш всичко наоколо.

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d1%85%d0%be%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be-%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%be%d1%82%d0%be-%d1%87%d1%83%d0%b4%d0%be-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82%d1%8a%d1%82/

Leave a Reply

Your email address will not be published.