хоопонопоно Главното Чудо - ЖивотътЦелият сайт „Чудеса Хоопонопоно е посветен на чудеса, свързани с практикуването на Хоопонопоно. Всички искат чудеса. Някои ги търсят в любовта, други в материалните блага, а трети пък – в здравето. Всеки с неговото си.

Забелязах, че забравяме за главното чудо – Живота! Това, че ние живеем тук и сега не е ли също чудо!

Съгласно Хоопонопоно, ние идваме на този свят само за това, защото Създателят много ни обича и ни дава шанс отново и отново да поправим своите грешки. Какви грешки? Паметта, която се съдържа в нашето Подсъзнание, съгласно която ние живеем и не подразбираме това, че живеем под диктовката на същата тази памет и съвсем не по избора на свободната ни воля.

Спомнете си – когато сериозно боледуваме, ние си мислим, че най-важното е да се оправим. Има ли здраве, ще има и всичко останало в живота. В същия този момент ние се вкопчваме в живота. Искаме да живеем! Но! Някак си ежедневно, потъвайки в „битовизми” ние забравяме да благодарим на Създателя за това, че Той ни е сътворил и ни е дал живот. Вместо това ние се концентрираме върху колите, дрехите си и прочие измамен блясък.

И се замисляш: А нужно ли ми е?

Благодаря ти, Създателю, за това, че си ме сътворил, даваш ми шанс да се изчистя от памет-програмите и чрез мен изчистваш всичко наоколо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.