главоболие хоопонопоно

Аз съм скептик – не е лесно да ме убедиш в това, което не мога да пипна, видя и разбира се, да докажа.

Човек по природа е създаден ленив и ако иска до постигне някакъв резултат относно здравето си, имайки препоръки от лекари, треньори и лечители, обикновено след недълго спазване на препоръките, оставя всичко на половината път. Да, после се жалваме, че това нещо не работи, а лекарите – какви са те такива! Не лекуват и понятие си нямат как да помогнат на мен, любимия.

И всички са ни виновни и все ни е зле. На всички ни е познато това. Само че проблема си е все там.

За кой път се, убеждавам, че Хоопонопоно работи във всяка една сфера. Да вземем например здравето. Аз там докоснах, вкусих, усетих. Сама се убедих в това и ми е все едно как ще го назова, но за мен това е чудо.

Страдах от силна мигрена. Тези, които имат този недъг знаят от личен опит, че има моменти, в които не ти се живее, така боли. Случва се понякога да се чувстваш добре, нищо не би те разстроило и изведнъж – ето ти на тебе – челен удар с госпожа мигрена.

Помня преди шест години целенасочено се чистех над конкретен проблем. Мислех, че мигрената не е работа само за един ден и тогава ми се струваше, че ще са ми нужни няколко години.

Чудесата в Хоопонопоно се появяват незабележимо. Ето това чудо аз открих неотдавна. Аз имам мигрена. В случай, че „мадам мигрена” ми беше приятелка 3-4 пъти в седмицата, то се оказва, че тя съвсем не чука на моята врата вече няколко години! През цялото това време, аз живеех без да забелязвам това и продължавах да се чистя.

Какво си тръгна? Не знам. Какво се изчисти? Не знам. Обаче се радвам, че вече не са ми нужни таблетки.

Друго откритие бе, че се оказа, че при мен такива резултати, свързани със здравето не са един и два. Аз просто се удивих, когато обърнах внимание на това, което беше преди да практикувам Хоопонопоно и после – и това е не само при мен. На мен много ми харесва потресаващата история на човека, посетил тренинг на IZI LLC в САЩ. Моето чудо е мое, а у този човек то е още по-удивително. Можете да прочетете за това тук.

Бог не ни е създал да боледуваме. Имаме прекрасен шанс да изтрием това, което не сме, не е част от нас.

Желая крепко здраве на теб и твоето семейство.

 

 

One thought on “Главоболие

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.