болестТака се случи, че миналия петък времето беше много студено и аз успях да се простудя. Принудена бях да си седя у дома, постоянно да пия чай, да ям мед с лимонии и да приемам някои медицински препарати, които аз обикновено ползвам при простуди от подобен род.

Намирайки се в къщи в болестно състояние, имах огромното желание да чистя своята простуда, така че да изтрия всички мои спомени свързани с постоянни простуди в есенно-зимния период.

Мисля, че ще се съгласите с мен, че в сложни моменти както този вдъхновяват думите на мастерите на Хо’опонопоно! Включих си запис на предаване с Хю Лен.

Хю Лен говореше с една жена за лекарствата, които тя приема за свой недъг. Той и предложи нещо, което не очаквах, а именно – да разговаря с лекарството и да му казва: ”Обичам те и ти благодаря за това, че имам още една възможност да направя корекция чрез теб.”

В този момент тези думи бяха най-подходящите, за да осъзная, че лекарствата не са в аптеката. Никой не е виновен, че на мен ми се налага за пореден път да ги пия. Никой не е виновен за това, че съм се заразила в някое транспортно средство или на работа. Всичко това Е В МЕН! Това са мои спомени за простуда и лекарства, които трябва да изчистя и да пусна! А изтрият ли се в мен, ще се изтрият във всички останали хора по света!

В действителност, ако сме болни и продължаваме да вземаме лекарства, значи в нас съществуват дълбоки връзки, пораждащи тази болести. Оказва се, че е много просто да кажеш на своите лекарства преди употреба: ”Аз ви обичам и ви благодаря за възможността да ви пусна.” 

Прилагайки процеса на Хо’опонопоно, аз се оправих буквално на третия ден и можах да отида в приповдигнато настроение на работа.

Чудеса, свързани със здравето се случват постоянно, главното е да успееш да ги запишеш. smiley

Благодаря ти!

 

 

 

One thought on “Да Пуснеш Своята Болест и Лекарства

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.