Sep 20 2013

Какво Може да Направи Една Минута

Една минутаЗащо хората зарязват една или друга техника? Всеки си има своя причина, но една от общите е – няма време. И наистина, за прилагането на някои техники се губи много време. Колко много? Ами поне 20 минути на ден.

И даже тази супер техника да е много работеща, народът казва „Няма време!”. Странно, да?

На мен ми харесва, че в Хоопонопоно, за да повтаряш фразите не е нужно да отделяш 20 минути, седейки на пода. Изчистването е 24 часа в денонощието. При това можеш да бързаш за работа, да работиш, да разговаряш с хората. И целият процес на чистене, може умело да се съчетае даже с пазаруването на продукти. Плъзгане по течението – аз така го наричам.

Искам да ви разкажа какво прави една минути общуване с Парите при мен с Хоопонопоно. Правя това практически всеки ден, в течение на 3 седмици.

Всяка вечер преди да заспя, минута или поне няколко секунди, моля Парите за прошка за всички нанесени обиди от мен, моето семейство, роднини и предци. Моля ги да ми кажат, ако трябва да направя някаква корекция в отношенията си с тях, да изчистя грешките и т.н. Поемам 100%отговорност, Благодаря.

И забелязах, че Минута разговор с Парите ми даде следните резултати:

1. Започнаха да ми правят подаръци.

2. Моят мъж получи неочаквано предложение за работа в друга компания при много по-изгодни условия на работа.

3. Един от приятелите ми най-накрая намери работата, която търсеше вече повече от 2 години!

4. Който имаше работа, получи повишение на заплатата.

5. Появи се усещане за спокойствие по отношение на парите.

6. Приятно ме зарадва моето Вътрешно Дете, което така красиво и скромно каза на Парите – Thanks!

И разбира се, аз ще продължавам…

Обичам те!

 

 

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/%d1%85%d0%be%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%be-%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d1%83%d1%82%d0%b0/

3 comments

  • Цветанка Вучкова on July 14, 2015 at 1:41 pm
  • Reply

  Много съм благодарна за споделенета практика по хоопонопоно за отношението към парите и подход към различни житейски ситуации!!!! Блатодаря ви!!! Обичам ви!!!

  • Toni Paskova on March 12, 2016 at 2:37 pm
  • Reply

  Zdravei Meral.dnes popadnax na vashiat sait i mi e mnogo interesno vsichko kakvoto pishe v nego zapochvam praktika ot dnes i zavinagi .Molia za savet ili mnenie svarzano konkretno s moiata lichnost i semeistvo.Blagodaria .Obicham vi!!

  • Гюлшен Неджми on April 26, 2016 at 7:27 pm
  • Reply

  Здравейте, аз преди няколко години някъде прочетох за Хоопонопоно и бях почнала но след време оставих или пък тогава не разбрах точно как действа . Но вначалото на месец април бях в търсене на нещо ново но ми трябваше нещо за пречисване на миналото защото то ми прчеше. И сега много се радвам да почна пак тизи път повярвах с цялито си сърце чувствам ,че ще се сличват чудеса! Обичам ви. Благодаря.

Leave a Reply

Your email address will not be published.