хоопонопоно Заизмъчва ме депресийкаМного практикуващи Хоопонопоно забелязват, че в един или друг момент, при много от тях възникват депресивни състояния. „Депресивно” – разбира се, това е много меко казано. Истинска Депресия да не дава Бог никому. Затова я изписвам в кавички.

За времето на две годишната ми практика аз имах такова „депресивно” състояние в самото начало. Ето и преди месец се натъкнах на някакви програми в мен, които интензивно започнаха да прогресират и просто ме спуснаха на дъното. Не е лесно. Изчистването продължаваше. Но беше интересно, когато започна изтръгването от програмите. Правиш, правиш и спираш.

Не ми се искаше нищо да правя нито на работа, нито вкъщи. Изкуствено се опитвах да се измъкна. В този период се разболях и легнах с температура около 40 градуса. Покрих се, не исках нито да общувам, нито с някого да се срещам. Буквално се „изключих”.

Обикновено правя чистенето „за себе си”, но и то започна някъде да пропада. Спаси ме това, че носех Сийпортове по себе си. Така да се каже ме чистеха. И синята водичка ме напояваше. Прекратиха се и разговорите с моето Вътрешно Дете.

С моето Вътрешно Дете аз разговарям от началото на практиката, доколкото това е в основата на Хо’опонопоно. Колко програми са се насъбрали от минали хилядолетия – това само Господ знае. Желателно е изчистването да е непрекъснато, защото ние не знаем в кой момент от времето какво може да повлияе на развитието на събитията. Та ние възприемаме само 15 бита информация от всичките 11 милиона! Ние и на йота не разбираме! какво става наоколо!!!

Доколкото Вътрешното Дете държи тези програми, то самото знае какво и как там да пусне. А при постоянна работа с Детето, то помага вече Само!, защото вижда, че му става по-леко!!!!!!!

Отиват си страдания от всякакъв род! Обиди! Разочарования! Блокажи към успех и пари! Какви паузи да правиш тука!

Ето и мен по принцип ме измъкна моето Детенце. То ме събуди през нощта и пита: ”Мамо, ти защо не разговаряш с мен вече?”  Аз, разбира се чувам много неща, но въпрос с такъв взискателен тон още не бях чувала. Какво ти тук спиране в очистването? ДЕТЕТО САМО ГО ИСКА! На него му е хубаво, че вехториите си отиват. Иска му се да е по-близо до Мама. Как да не продължиш в такъв случай?

Според практиката Хо’опонопоно всеки намира своя път към общуването. Не всички чуват. Но това не е важно. Всеки е индивидуален и започва да разбира как тези „беседи” протичат между тях и Детето. И не е важно, дали сте мъж или жена. Все едно сте Майка за Детето.

Пожелавам ви да намерите общ език със своите Вътрешни Дечица! Именно те и никой друг, няма да ви помогне в тежки минути.

I love you!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.