хоопонопоно здраве резултатиХоопонопоно – това е техника за решаване на проблеми. Проблеми от всякакъв род и даже здравни!

Аз прекалено много съм слушала и даже срещала хора, които имат тежки заболявания и които са разказвали за чудни изпарявания на заболяванията. За пример – един от координаторите на семинара бил диагностициран да живее пет години и това е всичко… по негови думи той практикувал Хо’опонопоно три години преди това събитие. После спрял. А когато го изпратили да умира, отново се върнал към практикуването.

На днешния ден той живее далеч отвъд тези „диагностицирани години”! Ето, появява се ново занятие в живота му – организирането на семинари по Хо’опонопоно. Той казва: ”За какво съм тук? Не зная. Защо се занимавам със семинари? Също не зная.” А още добави (дословно не помня – простете ми), че щом е тук, то значи че той все още някому е нужен. Нещо от този род.

За мен тази история винаги е била удивителна, независимо, че на семинара по принцип обясняваха механизма на действие на изчистването. Вярно! Не съм привикнала на чудеса!

В моя живот по отношение на здравето ми също се случи чудо. Цял живот се мъчих с това. Пропускайки подробности, ще кажа само – аз даже не се чистих конкретно за това…

Хю Лен казва, когато за нещо се чистиш, това не значи, че конкретното нещо се изчиства. Главното е да пуснеш. А само Бог решава, кое там първо да изтрие, а кое второ. Добре, че се занимавам с това!

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.