Неочаквани ИзненадиКогато практикуваш Хоопонопоно се работи не само с теб, но и с твоето семейство, роднините и предците ти. В Хоопонопоно не е нужен гуру, не ти е нужна помощта на милиони хора, за да проработи. Достатъчно е само да го правиш.

Помните ли народната приказка „Човек може да повдигне планини”? И ето в Хоопонопоно става буквално така.

Разчиствайки програмите в себе си, ти все повече и повече даваш път на Бог да направи всичко за теб. Да пуснеш ситуацията и да дадеш на Бог да я разреши така, както е нужно. Ние сме хора и не виждаме общата картина на битието през призмата на нашата логика и програмите, с които сме се сдобили в това, а може би и в други въплъщения. Бог ме е създал, Той ме познава и Той знае абсолютно точно кое именно за мен е правилно и идеално.

По време на моите първи три месеца практика действително ставаха чудеса, но тогава аз не го разбирах.

Например:

Мое познато семейство са разведени. Бащата не им помага. Практикувайки Хоопонопоно, аз започнах да чувам от познатите си колко е хубаво, че техният баща е започнал да финансира семейството си и даже е помогнал на децата си, плащайки обучението им в университет. И това буквално за кратък срок практика! Не, отношенията им не са се подобрили. Грубостта все още е на лице, но се е появила мекота и необичайно спокойствие.

Ихалеакала Хю Лен често повтаря, че Бог изтривайки негативната програма от мен, я изтрива и от моето семейство, роднини и предци и не само. Цялата Вселена получава полза от това. Видимо нещо се е изтрило от мен. Не зная, Хоопонопоно дали проработи или не, но факт е, че имаше чудеса. Нима това не е чудо?

Още в този период стана така, че тези, които не можеха да си намерят работа, я намериха по най-неочакван начин. Както казваха приятелите ми – Бум и ето ти я, на!

Обичам те!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.