хоопонопоно резултатиСлед края на семинара, вървя си аз по коридора на хотела, спира ме едно момиче и започва да ми говори на руски. Оказа се, че е било участник в Хоопонопоно семинара. Светът е тесен! Ирина любезно се съгласи да ни даде интервю.

Как се запозна с Хоопонопоно? Как дойде решението да отидеш на семинар?

Своето запознанство с Хоопонопоно аз разглеждам като поредната степен в опознаването на себе си и осъзнаването на това, каква удивителна сила притежава всеки от нас! Моето запознанство започна с прочитането на книгата на Джо Витале „Абсолютна неограниченост”, в която той описва своя опит от познанството си с Хоопонопоно.

Главен герой на книгата освен самия Джо е и доктор Хю Лен, явяващ се също така и съавтор на книгата. В книгата е описана историята на този удивителен човек и чудесата, които той твори, прилагайки непрекъснато Хо’опонопоно. Естествено в мен се появи желание да узная повече, по-точно казано по-задълбочено за този удивителен процес.

Започна процес на търсене в интернет. Аз се занимавам със самопознание не толкова отдавна, общо около пет години. През това време аз се запознах с различни методики, част от които успешно прилагам и виждам впечатляващи резултати. Хоопонопоно за мен е сродно с Транссърфинга на Вадим Зеланд – същата тази дълбока и в същото време проста концепция за устройството на света с дадени реални инструменти за познание на себе си и собствената си сила. Ако трябва да говорим за това, което ме е привлякло в Хоопонопоно… Това е неговата антична простота и много интересните инструменти… Изобщо, прииска ми се да „добия” повече информация smiley

Живеейки в САЩ и знаейки, че доктор Хю Лен още практикува, у мен се появи желанието да се запозная с този удивителен човек и естествено да получа повече Хоопонопоно инструментиsmiley. Реших да намеря информация за неговите семинари. По този начин при мен дойде информация за семинара.

От момента на възникване на моето желание да попадна на семинар с Доктор Хю Лен и личната ми среща с него минаха само 2 седмици… Така че, ако отчетем факта, че аз се намирам постоянно в движение по различни щати (покрай работата на мъжа ми), това беше просто КЪСМЕТ да попадна на семинар именно в този период от времето, когато мъжът ми имаше работа в Лас Вегас!!! smiley ))

Така да се каже… в нужното време на нужното място smiley) и изпитвам огромно чувство на Благодарност към моя Свят за това!!!

Аз започнах да използвам Хоопонопоно само преди 4 месеца. Това беше повтаряне на 4-те основни фрази… и използване на общите Хоопонопоно инструменти. Като резултат на това се появи усещане за някак си по-дълбока хармония с окръжаващия ме свят и чувство на радост… че всичко става лесно! Също така се появи и дълбоко чувство на благодарност към всичко около мен. Удивително чувство! smiley)) Благодаря ти, Хоопонопоно! smiley

Твоето впечатление за доктор Хю Лен?

Доктор Хю Лен наистина е смел, открит, обикновен, отзивчив и добър човек, който ясно осъзнава КАКВО практикува и неуморно следва начина на живот, наречен „Хоопонопоно”.

Първият път, слушайки го в интервюто с Рита Монтгомъри и Рик Мос (между другото аз мисля, че това интервю е много полезно, защото като цяло дава пълна представа за учението Хоопонопоно) на мен ми се стори, че той се държи високомерно и някак си грубо… отговаряйки на въпросите…

Но след това осъзнах, че зад това се крие само моето възприятие, моята информация, която мога и трябва да изтрия. И след „изчистването” вие няма да повярвате, но аз започнах да го възприемам съвършено различно!!! Ето, че тук проработи моето изчистване smiley.

На семинара аз изживях 2 прекрасни дни в обкръжението на неговата чудесна, оздравяваща и наистина впечатляваща харизма, която така те подтиква към още по-дълбоко осъзнаване на себе си, своята лична Сила и Силата на Любовта, с помощта на която са възможни всякакви трансформации! Благодаря ви, доктор Хю Лен и всички участници и организатори на семинара!

Имахте ли Хоопонопоно чудеса в живота? Ако да, разкажете ни за най-яркото.

Едно от чудесата, според мен случило се „преди няколко дни”, го описах малко по-горе и това е как се състоя моята среща с доктор Хю Лен smiley.

Също така се случи чудо и тогава, когато в навечерието на моето пътуване за Хоопонопоно семинара, моя приятелка ми изпрати линк към Сайта на Кекалике smiley и след два дена аз се запознах с това удивително момиче лично! Тази среща ми донесе приятния опит от общуването smiley. Благодаря ти, Кекалике, за това, че те има и за твоя Сайт!

В моя живот чудеса се случват постоянно, откакто преди няколко години аз се научих да прилагам силата на Любовта във всяка ситуация, колкото и „негативна” да изглежда на пръв поглед, аз се старая да видя само позитивното… и остава само да се удивявам КАК чудесно този свят реагира на това и как събитията чудесно се наместват в твоя полза. Това наистина е чудо!

Сега във връзка с откритието на нови инструменти в Хоопонопоно към моето възприятие на Света, аз добавям концепцията и инструментите на Хоопонопоно. И защото аз съм новак в Хоопонопоно (сега става дума именно за този процес), на мен ще ми бъде интересно да наблюдавам резултатите от използването му smiley). Сигурна съм, че ще е забележително приключение за мен. Пожелавам ви да достигнете пълна увереност във вашата Сила!

С цялата си любов към вас,

Ирина

Alohilohi:-)

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.