щастиеМоже би е много малък процентът на жените на земята, които не биха искали да имат деца. Да бъдеш майка е велико щастие. Понякога ми се струва, че Създателят е дал на родителите да изпитат невероятната искрена любов към своите деца, за да разберем как Той ни обича, та нали и ние също сме негови деца.

Сред писмата, идващи на сайта, има писма от жени, които не могат да забременеят. Как Хоопонопоно може да им помогне за това? Отговорът е стар като света – чистейки се. Ами нали сложностите около забременяването са също програми в подсъзнанието.

Ето историята на нашата читателка Марина.

Марина дълго време не успявала да зачене второ дете. С такъв проблем са се сблъскали много двойки. Разбира се, имало и паника, и страх, и разочарование. В такова състояние е много лесно да спреш да практикуваш Хоопонопоно. Но тя не е скръстила ръце и въпреки преживяванията си е продължила да се чисти.

Не знам колко време е минало, но много, много скоро и се роди момиченце. А след Марина тръгнаха чудеса и около приятелките и, които също искаха да имат деца.

„Моя стара приятелка от Екатерининбург също дълго време не можа да забременее втори път, направи спонтанен аборт, а сега узнала, че нейното бебе ще е с месец и половина разлика от моето!!! Още у едни наши приятели на 7 февруари се роди дъщеричка, която чакаха вече от няколко години!

Да, попада ми информация и за много звезди, които дълго време не са могли, а сега са бременни – актьорът Антон Макарский например, с жена си 12 години чакаха!!! Ето каква вълна на изчистване!!!!!”

Благодаря, Марина, затова че със своя пример, ни показа работата на Бог в твоя живот. Надявам се тази статия да вдъхнови всички жени с подобни проблеми. Ние се чистим заедно с вас. Бъдете майки!

Скъпи майки, баби, момичета, лели!

Честит празник 8 март!

Желая ви Мир и Чудеса, надхвърлящи разбиранията на разума.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *