индигоВъв видеоинтервю Хю Лен разказва за съществуването на феи. Хората, които не виждат финия свят и паралелните светове, това може и да им се струва измислица и фантастика. Но съгласете се, че границата между реалността и фантастиката е много фина.

Спомнете си истории, когато писатели фантасти разказват за каруци, които не се нуждаят от коне. А сега виждаме, че тази каруца е автомобил. Днес това не е фантастика, а реалност. Комуникацията по телефона някога също е била „измислица”, а сега всички имат мобилни телефони, не стига това и ами е възможно и видео общуване направо с айфон!

А вие, какво бихте казали, дали Светът на Феите е действително реален?

Преди 6 години се запознах с едно дете индиго. Тогава тя беше на 5 години. Постоянно говореше за някакви малки човечета и беседваше с тях. Майка и бе отворен човек и подкрепяше детето, възприемаше разказите сериозно за разлика от други родители. И …  се оказа, че правилно правеше!

Сега Пейдж е вече на 11 години и тя продължава да общува с Феи. Освен това Феите я съветват къде е най-добре да посади едно или друго растение по време на занятия в градината. Вслушвайки се във феите, тяхната градина става все по-красива и по-красива. Цветята харесват местоположението си. Градината е щастлива.

А вие съветвате ли се с Феите?

Обичам те!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.